1 Klişe Patlat

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
Yok be shini kim beni kızdıracak

Millet uzaya çıktı

Ay ben yorgunluktan naptigimi biliyo muyum sanki?

Shininin kullanabilecegi bi klise oldu .p

:dyg:03.07.2018:dyg:
harran üni. büro yönetimi ve sekreterlik
icon14.gif

istanbull:k1:
FB:cool:

Kızımızı ne mühendisler ne doktorlar istedi ama önemli olan karakter

herkese meraba arkadaşlar bugün fıstıkellalı atom tost yapıcaz, yakın çekim alabilir miyiz lütfeeen

"balzac ve flaubert arasındaki tüm fark, flaubert'in klişeler kullanıp balzac'ın kullanmaması değildi; flaubert'in klişeleri bilmesi, balzac'ın ise bunlardan bihaber oluşuydu. Balzac'ın yapıtı yalnızca klişelerden oluşur. Eserinin orjinal olduğuna inanır fakat yalnızca klişelerin o devasa katoloğunu sunar.
Şuna inanıyorum ki, klişeler, birinin onlardan kaçmasının mümkün olmadığı hammaddelerdir; kurbanı olmaktan kaçınmak için, onlarla nasıl oynayacağağınızı bilmelisiniz. Bir klişenin kurbanı olmanın en iyi yolu ise ondan kurtulabileceğinizi düşünmenizdir. Klişelerden kaçmak için özenli bir dikkat sergileyenler en tipik steorotiplerin içine düşmüşlerdir. Önleyebilmek mümkün değildir. Söylemin temel parçacıkları olduklarından ve onlar olmadan söylem olmadığından dolayı önlemek mümkün değildir."

A. robbe grillet

Türk dizileri tam bir fiyasko, asla izlemem

Beni oraya getirtmeyin

Terlik geliyo terlik

Seni eşek sudan gelinceye kadar döverim

Ay pahaliya almissin kiz. Ordan degil de bilmem nerden alsaydin ya daha ucuzdu.
:T:

Bir kişi çekemez,beş kişi tuzak kurar,on kişi kuyusunu kazar hatta tüm dünyanın onla derdi vardır.

ve tabi 160 IQ ya hitap eden çok geçerli bir açıklaması vardır: "İyi niyetimden kaybediyorum,herkesi kendim gibi sanıyorum "

: (((

Bir ton insan birini görünce yüzünü buruşturuyorsa, sorun kuvvete muhtemel o bir ton insandadır zaten o bir kişide değil.
Çoğu insan böyle düşünüyor, hani bana göre mantıksız da şimdi geri zekalı demek istemem o kadar insana.

Geri