1 Kasım Seçimlerini Sizce Kim Kazanır?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı

???

• Kullanılan toplam oy
    31
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tahmin etmek zor fakat bence akp tek basina gelir gelmeli.

İnşallah bu seçimde de "b*k başkan olursun" diyeceğiz milletçe.

oy oranı olarak akepe alır en yüksek oyu genel tablo değişmez kanımca, mhp nin oyu düşebilir biraz.

1. olmak kazanmak demek olsaydı 1 kasım'da tekrar seçim olmazdı. iyi okuyabilirsek kazananın yine hdp olduğunu anlarız. :)

büyük bir fark olacağını sanmıyorum, bi kaç puan fark oluşur gene tek başına iktidar olan çıkmaz karşılıklı tavizlerle bir koalisyon hükümeti bizi bekliyor görüşündeyim

Hırsızlık yapılmazsa tek başına kazanan çıkmayacak ..

Bu seçimlerde de istediği oyları alamazsa Akp, Erdoğan silahı alır artık emir vermek yerine kendisi sıkar dsfdsafsdf

AKP kazansın sen de rahat et ben de rahat edeyim ya. Yeter bu kadar insanın öldüğü, yaralandığı, acı çektiği.

Akp malesef en yüksek oy oranını alacak yine ama düşüş yaşayacak az da olsa.
Mhp oyları da düşer diye düşünüyorum.

Kazanırdan kasıt nedir?

Tek başına iktidar mı? Birinci olmak mı?

Ben tek başına iktidar çıkacağına inanmıyorum, üç aşağı beş yukarı şu anki görüntü çıkar diye düşünüyorum.

Mhp oyu düşebilir Chp oyu biraz artabilir Hdp oyları aynı seviyelerde kalır Akp oy attırır Diye düşünüyorum . (Ben CHP ye verecegim)

Mhp den AKP ye oy kayacak muhtemelen de bu kayan oy tek başına iktidar olmauaolmaya yeter mi bilemiyorum.

Ama umarim "onu baskan yaptırmayanlar" kazanacak yine. Birileri başkan olacak diye kan akıtan, kan siyaseti yapan, legal partiler uzerinden algi operasyonlari yürüten gerçek teröristler ve yandaşları kaybeder.

Bir Parti Liderinin Ağzından konuşayım :p

Bu seçimleri Millet kazanacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri