1 İpucu 1 Üye Konusunda Bir Türlü Üye Yazılmaması

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
bkz:

...
En somurtkan?

Bilmem
En neşeli

Dikkat etmiyorum
Geveze?

Ben olmadığım kesin
Yakışıklı?

İlgilenmiyorum
...

aynı konuyu açmayı düşünmüştüm ya :/
: o, bu, şu..

Bazılarını ben de bilmiyorum mesela en zaman altından su yürüten?
Nerden bilelim kim ne halt yiyor. Bilinecek şeyler sorun söyleyelim. Mesela en çapkın :p

Üye hakkında yorum yapılan oyunlardaki 'tanımıyorum'cu tayfanın şeysi bunlar hep. Düzgün oynayın lan cuma cuma .​

O an aklına isim gelmemiştir, pas geçmiştir napsın.

Bunun cevabı aslında çok basit kimse o kişiyi başına sarmak istemiyor oyunda soruluyor forumun en sinsisi şimdi nick versen kavga çıkacak vermesen oyun bozan olacan en iyisi cevapsız bırakıp eğlencene bakmak..

Birisini yazmak hoş olmaz laf sokma temalı sorulara. Normal yazılanı bile yanlış anlayıp savaş baltalarını hazırlayanlar varken sinsiye falan yazsak forum meydanında asar keserler. :p

Toplanın beyler bir ip ucu bir üye konusuna her şıkka hatem yazacaz

Tanımıyorum o kadar kimseyi, aklıma bir türlü kimse gelmiyor. Hatta konuya girip, soruyu okuyup "bu kim yaa" diyip çıktığım çok oluyor. Bundan sonra sizi yazıcam gelişine.

Aaaa en sevdiğim. bazen bileyerek ve isteyerek yazmıyorum. Oyunu trollemek adına. Genelde yazarım gerçi. Ama kusura bakmayın, hakikaten bir üyeyi hedef aldığı belli olan ipuçlarına da cevap yazmak istemem. Çünkü neden yazayım?

eğlenirken, işin saçma bir şeye dönüşmesini istemiyorum, misal gidicem ve şimdi, şu an nick yazmayacağım. çohoş oluyor, tavsiye ederim.

halbuki isminin yazılmasını isteyen ne çok üye var değil mi? büyük haksızlık yapılıyor, yapmayın, üzmeyin insanları. p

Genelde olumlu sorulara yanıt veriliyor da, eleştirisel sorularda biraz daha çekimser kalınıyor : )

Benim o ama arada coolumsu diye cevap veriyorum hakkımı yemeyin

Yazamıyorum belki evet
diyeceksiniz ki o zaman oynama
napayim ama benim de canim cekiyo

aklına nik gelmeyen beni yazıyo :ppp

Yakisikli?

Ilgilenmiyorum.

Yani guzel ozetlemissin :D:D:D

Meali görmezden gelmek:mrslkm: :sırıt:

ben olsam bi ipucu daha ver derim
hatta dur arada diyeyim

İsim verdim birkaç kere üyenin biri dedikoducu dedi, hem vermemek daha eğlenceli.

Geri