1 haftada 4 kilo

Konu sahibi son olarak 1275 gün önce görüldü
bir haftada 4 5 kilo verdim. cok takıntılı oldugum için strese girdim. yani ödem dediğimiz olayı mı vucudumdan attı bilmiyorum. içim de şişkinlik kalmadı rahat his etmeye başladım kendimi. ekmeği de kestim oglen yemeklerde ve aksamları.. nedir bunun sebebi cozemiyorum?

Anlayamadim simdi isteyerek mi verdin istemeyerek mi?

yani bilmiyorum? ekmeği kestim abur cuburu kestim. bunları yapınca bu kadar kilo verilir mi? cok kafam karıştı yani sevgili Lal

Evet olabilir bünye birden kesince atmissindir ki ilk zamanlarda kilolar hizli verilir ve bu genelde ödem ve su olur :) skma canini

Evet olabilir bünye birden kesince atmissindir ki ilk zamanlarda kilolar hizli verilir ve bu genelde ödem ve su olur :) skma canini

:) strese girdim hemde nasıl. hele ki google sorunca kanser felan yazdı tamamen korktum :D Allah kimseye okb hastalığı vermesin. tşk ederim ilgin için sevgili Lal

:) strese girdim hemde nasıl. hele ki google sorunca kanser felan yazdı tamamen korktum :D Allah kimseye okb hastalığı vermesin. tşk ederim ilgin için sevgili Lal

Yok ya ne kanseriii Allah korusun.
Bende zayiflamaya baslayinca bi hafta 10 günde 5-6 kilo vermistim normal bu :)

Eski yeme aliskanligini degistirdigin zaman vucut odem atar fazla siskinlikler iner ve ilk hafta da 2 3 kilo verilebilir bunyeye gore dr degisir tabi.Ama sonraki haftalarda bu hizla kilo vrilmez hatta bir veya yarim kilo verilir.sorun oldugunu sanmiyorum

Eski yeme aliskanligini degistirdigin zaman vucut odem atar fazla siskinlikler iner ve ilk hafta da 2 3 kilo verilebilir bunyeye gore dr degisir tabi.Ama sonraki haftalarda bu hizla kilo vrilmez hatta bir veya yarim kilo verilir.sorun oldugunu sanmiyorum

eyvallah dostum sağol :) doğru söylüyorsun

benim bi arkadaşımda da olmuştu, beyninde tümör çıktı.

çok sanslısın bence :p ben haftada yarım kg bile veremiyorum

ekmek seker kes bak gor nasıl zayıflıyorsun

şeker yok ta ekmeksiz doymuyorum ben :/ illa ki olacak

o değil de avatarında ki kim mak res platonik aşık olacağım da

Geri