1 Günlüğüne Karşı Cinsle Yer Değiştirirsek Ne Olur??

N
  • Kullanıcı NeStLe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Acaba 1 günlüğüne kızlar erkek, erkekler de kız olsa ne yapardınız merak ediyorum doğrusu :rolleyes:

Kaos olur ve herkes o günün bitmesini sabırsızlıkla bekler.)

Herkesin aynı gün olması gerekmiyor ki. Sen mesela 1 günlüğüne kız olsan ne yapardın? (:

Ben bi günlüğüne erkek olsam.
Doğan görünümlü şahin arabamla son ses Müslüm dinleyip kızlara klişe laflar atardım.
-Senin baban sekercimi falan.
Sonra ayakkabılarımın arkasına basar her önümden gecen kızın gözlerinin icine dik dik bakardım.
Beyaz corap giyip kısa sort giyer ve o arada kalan kıl tezatlıgını bütün millete yasatırdım.
Ağzımdan kürdan eksik etmezdim.

İyi olurdu hemen kendime bir partner bulurdum...:D

şimcik ben bir erkek olmuş olsaydım...:)
1-(antalyada yaşıyorum hatırlatayım dedim) hemencik bi şort bi barnak arası terlik hemen sahile bara :)
2-yaşadağım yer malum gene ana caddeye çıkar (turistinimi arasın türkünümü yavrusunu mu yoksa aramadığınımı) önüme geçene laf atardım
3- sokakta yürürken tatlı kızların yanındaki o pis yakışıklı erkekleri döverdim wala kafa göz dalardım nie illa güzel kızların yanında geziyonuz la die :)

Yani anlıcanız benim erkekliğim baya bir kötü olurduu..:P
4-sevdiğim oğlanla kanka olurdum aklındaki tüm düşünceleri öğrenirdim kendimi(kız halimi) över kıskandırırdım :)
5-sevdiğim oğlanı bir güzel pataklar yine bununda ağzını burnunu kırardım :)
6-sabaha kadar deliler gibi antalya sokaklarında yapmadığımı bırakmazdım
7- abimi döver ablama asılırdım :)
8-üst kattaki komşu kızına da asılırdım he unutmayım onuda
9-arkadaşlarımın hepsini(kız halimken olanları) işletirdim :)
10-banka soyardım nede olsa yarın tekrar kız olcam yakalanmazsamda sorun olmaz hahahhaa..:)

Aman Gulhan Sen Olduğun Gibi KaL Yoska Hiç Çekilmezdin :)

Nolacak Kızlar Erkeklerden Soğur, Erkekler İse Kızlara Daha Bi İlgi Gösterirlerdi.

Herkes olmasın ama sadece ben erkek olacam diğerleri aynı cins olursa giderim bazı erkeleri dovesim var özellikle terbiyesizleri her terbiyesizi döverdim nasılsa hapise atılmayacam korkumda olmaz butun o çok kızlarla çıkanalrı hepsini döverim :)

mümkünse sıradan bir günde hatun kişi olayım normal bir gün olsun yani :p

günün çoğu saçlarımla uğraşmakla geçerdi kesin evden çıkmazdım ki :cici:

Geri