1 dilim Trileçe 190 TL

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bu ülkede canlı olmayacaksın! İttiri oktan bir tatlının bile değeri var..
IMG_1439.jpeg

Mmm canım çekti o parayı veririm yerim

Ben kyk’de kalırken dilimini 5 liraya alıyordum. Devletim sağ olsun…

arkadaşlar bir şeylerin hazırlanış videolarını izlemeyin sonra onu yemem bunu yemem diyosunuz esnafı öldürmeyin

Mekana göre her şeyin fiyatı değişiyor.

Yabani burada da ayni fiyata gelio. Cevirince 5 euro. Uzun zamandir tatli yemiyorsun galiba.

1000127813.jpg

malumunuz
bu ara tatlılara biraz ara verdim

Yabani burada da ayni fiyata gelio. Cevirince 5 euro. Uzun zamandir tatli yemiyorsun galiba.

Ekli dosyayı görüntüle 105071
Tam Karadenizli gibi konuştun şimdi : )) bir de maaşları 4 ile çarp

İsviçre’de en düşük maaş 4 bin yani 160 bin TL.Trileçe ise 3,5 fr düşünün 10 binin altında maaş alan binlerce insan var asgari ücretliyi saymıyorum bile..Türkiye pahalılıkta Avrupayı geçmiş

Tam Karadenizli gibi konuştun şimdi : )) bir de maaşları 4 ile çarp

İsviçre’de en düşük maaş 4 bin yani 160 bin TL.Trileçe ise 3,5 fr düşünün 10 binin altında maaş alan binlerce insan var asgari ücretliyi saymıyorum bile..Türkiye pahalılıkta Avrupayı geçmiş
Lieverd eskiden 1 bilemedin max 2 eurodu idi. Ondan bahsettim. Genel olarak hersey uctu artik yeni normalimiz bu.

hWHcA7q.png

gizlendi gibi

Hiiiç sevmem, 1 trileçe 2 güllaç….

Benimde en sevdiklerimden.
Guzel yapan yerde oturup yenilir, gelen hesapta soklanmadan odenir.
Aksi durumlarda anne edasiyla evde yaparim bundan ben, hemi de 1tepsi dolusu, diyerek uzaklasilir. shdygsts

Bunu bizim kurumun yemekhanesi çok güzel yapıyor, inanılmaz ama kurumunkinden iyisini yemedim. Dışarıda asla para verip yiyeceğim bir tatlı değil ama yesem bile 190 tl zaten fazla değil, gerçi yılın başında bu fiyatmış, şimdi daha fazladır, hoş ocak ayında da 190 tl fazla gelmezdi. Bilemiyorum benim para algım bozuldu galiba, her şeye bin tl veriyoruz gibi geliyor bana ve bu gayet normalmiş gibi:d

Son düzenleme:
Geri