1 Devlet 2 farklı olay.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Soldaki Kadir şeker Konya’da bir kadın ölümünü engelleyen canı pahasına koruyan adam hapiste sağdaki cani ise defalarca bir kıza tecavüz edip ölmesine sebep olan serbest işte Türkiye adaleti.8C4BF9F1-63BA-4A9C-BAE7-D553179BF0E8.jpeg

Davalar gördüm sinesinde yarıkta aslan kanı akıtabilmekte...
Bir el ki yumruğunu göğe kaldırdığında gök titreyebilmekte.... nice aslanlar bir kral ziyafetinde kafesinde sergilenmekte...
Bir adalet ki dişlerinde kan, aslanları yavaş yavaş emmekte.....

.

Tahliye kararini veren, gorevini basariyla tamamlamistir !

Son düzenleme:
Kadir şekere çok üzülmüştüm. Koruduğu kadının onu savunmuyor oluşu insanı deli ediyor. Çocuğun hayatını mahvettiler. Sonra da gördüğümüz yanlışlara karşı duyarsız olunca bir sürü laf söyleniyor.

anca bakarsınız çıkarsınız yorum atıcak yüz yok cunki :D (bazıkişilerediyorum)

Bugün bir yazı okudum tam da üstüne bu konuyu gördüm.
Yazı şöyleydi.

''Cezaevleri arasında bilgi yarışması olsa, Türkiye açık ara birinci olur.
Avukatı, akademisyeni, gazetecisi, öğrencisi tutuklu,
sapığı,hırsızı sokakta geziyor.''

İdama karşı olan zihniyet kadir şeker i savunuyor

Gelecek idam yasasıda Türkiye anayasası gibi olacak garibanları asıp kesecekler yandaş paralı suçluları teğet geçecek

İkiside anne birinin kızına hakaret edildiği için zanlı hapise atılıyor diğerinin kızı tecavüze uğramış defalarca ölümüyle sonuçlanmış zanlı serbest 26DD5EB3-C166-49D1-AD81-F3199A9133DA.jpeg

Adam bir cinayet işlemiş. Tabii ki hapiste olacak. Kimseyi de kurtardığı falan yok. kafanıza göre hikaye uydurmayın. Üzerinde silahla (bıçak) dolaşan birisinin zihniyeti zaten en başta belli. Ve bir kadın kocasını öldüren birisini sizce neden savunmalı?

Bir kişinin basın tarafından suçlu ilan edilmesi de bir linç girişimi. Hukuk önce kanıt ister. Hukuk sizin gibilere kalsaydı, her gün birileri linç edilirdi.

böyle olayları gördükçe yaşadığım ülkeden nefretim kat ve kat artmaya devam ediyor.

Siz nasıl hukuk adına karar veriyorsunuz? Adalet isteyenlerin en başta buna hakkı olmadığını bilmesi gerekir. Elinizde hangi delil, hangi ifade var? Neyi biliyorsunuz?

Asker savunmasında ne ifade vermiş? Okudunuz mu? Kocası öldürülen kadın neden çocuğu suçlamış? Biliyor musunuz? Büyük bir ahmak yumağı olmuş yuvarlanıyorsunuz.

Kafasına göre hüküm veren yandaş trollerden hiçbir farkınız yok. Kafasına göre hüküm veren bir avuç muhalif troll birbirini poh pohluyor.

Siz nasıl hukuk adına karar veriyorsunuz? Adalet isteyenlerin en başta buna hakkı olmadığını bilmesi gerekir. Elinizde hangi delil, hangi ifade var? Neyi biliyorsunuz?

Asker savunmasında ne ifade vermiş? Okudunuz mu? Kocası öldürülen kadın neden çocuğu suçlamış? Biliyor musunuz? Büyük bir ahmak yumağı olmuş yuvarlanıyorsunuz.

Kafasına göre hüküm veren yandaş trollerden hiçbir farkınız yok. Kafasına göre hüküm veren bir avuç muhalif troll birbirini poh pohluyor.
Anlat millet bilinçlensin bakalım ifadesi neymiş

Daha dur bakalım olay Sosyal Medya Mahkemesi temyizine gitti sonucu ilerleyen günlerde göreceğiz ancak ortada bir adli tıp raporu olmasına rağmen hala asker ne demiş açın okuyun diyen arkadaşların olması geldiğimiz noktada zanlıların neden böyle çabucak salıverildiğini açıklar nitelikte. Daha ne okuyalım? Adli tıp raporu ortada.

Geri