1 Dakika İle Sınava Girememek

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
yazık onca gün calış cabala sonra seni 1 dakika ile almasınlar rabbim düşman başına vermesin ama beni almasınlar ben olay cıkartırım şahsen iyiliğine iyiyimdir ama hakkımı yiyeni görürsem kötü bulaşırım

Ben İstanbul'da girdim tüm o sınavlara, gerçekten sağlam trafiğimiz var. İşyerim evime yol boş olsa araba ile 15 dk dan fazla sürmez. Ben sabah akşam 60 dk yol çekiyorum. Minimum.

Sınavdan zaten çok önce yerler açıklanıyor.
Biz önceden gidip okulun yerine konumuna trafik durumuna bakardık. Sınav 10 daysa ben 7 de kalkar, sınavdan 1 saat önce çoktan sınav yerinde olur saatin gelmesini beklerdim. Servis bekletilmez beklenir.
Bu sistemi seviyor muyum ? Zerre sevmiyorum. Bir kaç soru ile bir insanın geleceğiyle oynanır mı ? Oynanmaz. Ama ülkede sistem bu.
Üzüldüm sınava girememesine, 1 senesi boşa gitti. Gerçekten üzüldüm. Ama insan merak ediyor hani erken kalkıp gidebilir miydi diye.

Saniyeler kala geç kalmak.. ağlayan çocukları pencereden gördükçe sınavı yapmak gelmedi içimden. Hani duyuyoruz falan da ilk defa karşılaştım, canlı şahit olmak gerçekten boktan bir şey.

Bütün seneleri yanıyor.
Insanın zoruna gidiyor ve bu hafta yine intihar haberleri başlar.

Iki şey eksik bu ülkede.

Eğitim ve sistem.

ya sanki hiç torpilmiş oymuş buymuş falan yapmıyomuş gibi bide prensip sahibi görünmeye çalışıyolar baştakiler -_- yemişim onların bu hareketlerini ya, bu kul hakkı değil de ne Allah aşkına. bir dakikanın lafı mı olur, yarım saatte olsa almalılar onlara ne hem kendisi geç kalmış bu kendisinin derdi. yazık ya, gerçekten çok feci içim acıdı.
vicdan çok başka bişey tabii, herkese nasip olmuyor.....

17-18 yaşında koskocaman adam sorumluluğunun farkında değilse okumasın zaten.

geç kalamazsın arkadaşım. bunun hiç bir şekilde bahanesi olamaz. senin eğitim hayatının dönüm noktası olan bir sınava geç ka-la-maz-sın!

saatler öncesinden gidip orada beklemesi lazım. bizim yaptığımız gibi.

SENİN! 1 dakika ile kaçırdığın sınavı
SURİYELİLER! elini kolunu sallayıp sınavsız giriyor.

ALLAH YardımcıLarı oLsun.

Sınava alınmayan YGS öğrencilerine verin paralarını geri.madem hak hukuk bu kadar düşünüyorsun çıkar o çocuğun bir yılını artı sınav ücretini geri ver verebiliyorsan . yazık günah be bir dk erken girmiş geç girmiş ne farkeder herkes sahtekâr herkes dolandırıcı siz önce bu milletin evlatlarına güvenmeyi öğrenin be . Sınava girerken suçlu gibi araniyoruz , ogrencinin dikkatini dagitiyorsunuz hangi ülkede örneği var bunun şöyle bir bakalım etrafimizdaki ülkelere sonra takıldığımiz sorunların ne kadar saçma olduğunu görelim ona göre gelişip gelismemeye karar veririz sonra .Ama bu millet alışmış hakkını yıllardır yedirmeye yol yapıyor köprü yapıyor hükümetler.
lan bir dönde bir bak bürokratlarin çocuklarına bide kendi çocuğuna , senin çocuğun asgari ücretle gece gündüz ömrünü çürütür senin çektiğin gibi onların çocukları tek lafı ile gemileri yürütür ....Bizim çocuğumuz 1dk ile sınava alınmaz 1 yılı çöpe atılır.

Önceden sınav başladıktan sonra gelsen bile alınıyordu.

Dün kızımın ygs sınavı vardı, okulun yerini bulamamış genç sınava giremedi çok üzüntü verici bir durum. Sadece 1-2 dakika geç kaldı bir yılı heba oldu.

zor bi durum bi diyorsun 2-3 saat önce çıksaydı, bi diyorsun aksilikler insanın başına gelebilecek şeylerki bura istanbul hiç büyük konuşmamak gerikir

Poposunu kaldırsın bir saat öncesinden mevcut yerde bulunsun böyle durumlarda, zamanı kavrayaman adam salağın tekidir gözümde.

Dün bende bi kaç kişiye şahit oldum saniye farkı ile çocukların 1 yıllık emeği boşa gitti,psikolijeleri mahvoldu oda yetmezmiş gibi etrafın eleştirileri üstüne tuz biber olcak.

Sınav salon kapama saati sınav başladıktan 10 dakika sonra değil midir ? İlk yarım saatte çıkılamaz hani , sınav sorularının dağıtımı yapılmasın falan filan diye. Değişti mi? kurallar

Sınav baslama saatınden 15 dakika sonra gelen insanların problemleri ciddiye alınmalı bence, dinlenmeli ona göre yaptırım uygulanmalı

Ehliyet sınavında düştüğüm hataydı. Sırf bir dakika yüzünden aylarca beklemek zorunda kalmıştım.

çok katı bir kural insanların 1 senesine yazık etmek

Geri