1 ayda kaç kilo vermeliyim??

• Kullanıcı eray00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 4470 gün önce görüldü
kilolarım çok fazla acilen diyete başlıcam hızlı kilo vermek istiyorum bir ayda kaç kilo vermek sağlıklıdır?

Diyetisyen kontrolünde kilo vermelisin. Ayda 3-5 kilo vermek idealdir. Bu kilo verme işini bir seneye yay. Yavaş; ama sağlıklı kilo ver. En güzeli uzmanla kilo vermektir; sağlık için.
yalnız hocam sen ne diyorsun? :p

En fazla 4 derim ben, diyet yapmıyorum fakat ayda 3 kilo veriyorum, sanırım sağlıklısı da bu.

oturarak çok çalışıyorum :s spora yapmaya pek vaktim yok bu şekilde kilo verme şansım var mı ?????

İlk önce bir diyetisyene başvur bilinçsiz kilo vermek çok tehlikelidir. :)
Ama illa kafama göre bir şey yapacağım diyorsan bol su tüket.

1 ayda 10 kilo versem sıkıntı olrmu?

10 kilo verebiliyorsan güzel; ama o kadar fazla sağlıksız olabilir. :dusun: Uzman kontrolünde ver bence. Kilo vermek değil bir de o kiloyu korumak da önemli. Basit bir diyet uygula, yeşil çay diyetle kilo vermeye yardımcıdır.

Ne kadar hızlı kilo verirsen o şekilde de geri alırsın yavaş ver sağlıklı ver.. Bu arada kilon kaç..

Diyetisyen kontrolünde kilo vermelisin. Ayda 3-5 kilo vermek idealdir. Bu kilo verme işini bir seneye yay. Yavaş; ama sağlıklı kilo ver. En güzeli uzmanla kilo vermektir; sağlık için.
@yalnız hocam sen ne diyorsun? :p
aynen öyle:)en ideali ayda 2 ile 4 kilo vermek.fazlası metebolızmayı bozabilir sonuçta:)

Geri