Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1,71 ya da 1,72 olup düz 1,70 demek neyden sayılır o zaman :dboyu uzun olup net bi şey söyleyen erkeklerin boyu asla o net olan şey değildir… benim 1.86 takıntım var mesela. çünkü 1.86 erkek gerçekten 1.86’dır ama 1.85’im diyen erkek 1.82-83 falandır. mesela 1.78 erkekler bilmiyor mu 1.80’im demeyi ama demiyorlar, neden? çünkü 1.80 çok yapay bi boy ama 1.78 doğal. organik. haliyle 1.90 erkeklerde olsa olsa 1.87-88 olur. net boylulardan uzak durun :/ sjsjk. aşureye ne kattılar acaba, ne dedim.
uzun olanlar kısasını söylemez… kısalar yuvarlar üste :/1,71 ya da 1,72 olup düz 1,70 demek neyden sayılır o zaman :d
4 cm ile kaybettik savaşı be... 182'yim desem "hadi len" mi diycen şimdi...boyu uzun olup net bi şey söyleyen erkeklerin boyu asla o net olan şey değildir… benim 1.86 takıntım var mesela. çünkü 1.86 erkek gerçekten 1.86’dır ama 1.85’im diyen erkek 1.82-83 falandır. mesela 1.78 erkekler bilmiyor mu 1.80’im demeyi ama demiyorlar, neden? çünkü 1.80 çok yapay bi boy ama 1.78 doğal. organik. haliyle 1.90 erkeklerde olsa olsa 1.87-88 olur. net boylulardan uzak durun :/ sjsjk. aşureye ne kattılar acaba, ne dedim.
hangi burçla evleneceksin konusunda iki kere denememe rağmen koç çıktı… +4 sayarız bunu üzme sen tatlı canını. sen de git çöz ne çıkacak ters bi şey çıkarsa geri alabilirim +4’ü :/4 cm ile kaybettik savaşı be... 182'yim desem "hadi len" mi diycen şimdi...
Yükselenin neydi...hangi burçla evleneceksin konusunda iki kere denememe rağmen koç çıktı… +4 sayarız bunu üzme sen tatlı canını. sen de git çöz ne çıkacak ters bi şey çıkarsa geri alabilirim +4’ü :/
söyle söyle... ben bi şey demiyorum :/Yükselenin neydi...