Bizimkiler 50 yıldır orada hala doktora derdini anlatacak kadar almanca bilmiyor…
Kötü günler geride kaldı,dahada kötü günler bizi bekliyor…
Kötü günler geride kaldı,dahada kötü günler bizi bekliyor…
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Video'da konuşan adamın söylediklerini ülke menfeatı olarak mı algılıyorsun?
Video'da konuşan adamın söylediklerini ülke menfeatı olarak mı algılıyorsun?
Yukarıdaki resim ile kendini tarif etmişsin aslında.
Madem öylesin yol yakınken kafanı kumdan çıkarmayı dene.he öyle ben
Madem öylesin yol yakınken kafanı kumdan çıkarmayı dene.
Anlamıyor degiliz, argümanın yok ama buna rağmen laf atıyorsun muhalefete.tamam çıkarırım
haklısın ekonomi iyi olmayabilirbakın bu yorumu yapmak için ciddi anlamda omurgasız olmak gerek. evet 20 senedir muhalefet yönetiyor bu ülkeyi ve gerçekten menfaatler ortada, bırak eti falan geçtim patates ve soğan bile alamaz duruma geldi millet. menfaate bak. şu yorumu yapmaya utanırım ben ya en radikal akp'li olsam bile.
haklısın ekonomi iyi olmayabilir
ama ben yapılan yatırımlara eserlere bakıyorum
türkiye'de 100 yıldır yapılmayan çoğu şey şu 20 senede yapıldı
ama sen soğan pahalı oy veremem diyorsan haklısındır ona bişey diyemem
senin kararındır
vatanın menfaatine yapılan şeylere odaklanıyorum ben
eksikliklere bakıp yapılan iyi şeyleri görmezden gelmiyorum
herşey güllük gülistanlık değil ama ben geçmişle kıyaslıyorum
ben farklı bakıyorum sen farklı bakıyorsun
ak parti zamanında yapılan icraatleri eski hükümetler yapmış mı ki? hayır
eğitime ve bilime yapılmamış bir yatırım yatırım değildir. köprü, havalimanı, yol ve beton yığınına dönüştürülmüş bir ülke yatırım yapmış sayılmaz. yap işlet modeli bir sistem geleceğini ipoteğe vermekten başka bir şey değildir. diğer ülkeler çok mu aptal, onlar neden aynı şeyi yapmıyorlar ? italyan'ı gelsin, japon'u gelsin, çin'lisi gelsin köprü yapsın yol yapsın, bina diksin 30-40 sene gelir hakkını alsın, 4 köprü parasına 1 köprü yaptırıp ödesin, sen de bana bunu yatırım olarak önüme sun. türkiye cumhuriyeti tarihinin en cahil neslini yetiştirdiniz, eğitim kurumlarının içine ettiniz, liyakatı bitirdiniz bütün devlet kadrolarını liyakata göre değil biat sistemine göre doldurdunuz. devleti soydunuz soğana çevirdiniz, üç kuruş para alacağız diye ülkeyi mülteci cennetine çevirdiniz. adalet ve hukuk yerlerde, kime ne anlatıyorsun hacı abi ?
bende eskiden senin gibi bakıyordum ne yapılsa eleştiriyordum kardeşim
istesem senden daha fazla argüman bulurum eleştirmek için
yeterki niyetim eleştirmek olsun
sanki ben ak partiyi 20 senedir savunuyorum
iyi ki de vazgeçmişim sürekli eleştirmekten
sen devam et kardeşim
ben faydasını görmedim
Arkadaşım ne anlatırsan anlat fayda etmez. Yediği kazığı yatırım zannedene, ülke yararına görene,...... ne anlatacaksın ki? Ülke kalkınsa millet aç olurmu, yüzü gülmez mi,.......?merak etme akp kaybederse türkiye'nin çöküş bilançosunu o zaman göreceksin, ulan ne yolsuzluklar yapılmış bu ülkeyi nasıl soyup soğana çevirmişler diyeceksin. hoş hiçbir diktatör iç savaş çıkartmadan gitmez de bunu yer imlerine ekle dönüp dönüp açıp okursun.