» ¹ ² ³ тıp . . !

Konu sahibi son olarak 3596 gün önce görüldü

bismillah.jpg

Bismillahirrahmanirrahim

Sevgili Günlük ;
Gece sahura kadar uyuyamadım zaten , sonra yemek falan yedik biraz uyuyayım dedim annemin sesi ile uyandım.Sabah namazınızı kılın dedi.Sonra dışarıdan gelen sesler dikkatimizi çekti.Yan komşumuz şadiye yenge vefat etmiş (Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun) kızı gelini falan çok ağlıyordu :(
Sonra tüm sokak uyandı zaten annemde gitti cenaze evine.
Ben zaten gece sahurdan önce birşeyler olduğunu farketmiştim ama ne olduğunu anlamamıştım.
Sonrada uyku tutmadı zaten forumdada kimsecikler yoktu bende yazarak içimdekileri dökmek istedim.
Kadın çok şanslı hem mübarek ramazan ayında hemde cuma günü öldü.
Dedem geldi aklıma 2-3 sene önce oda ramazanda ve yanlış hatırlamıyorsam cuma günü ölmüştü canım dedeciğim :(
Kötü bir başlangıç oldu ama ölüm bir gerçek heran aklımızda olması gereken.

Günlüğün Hayırlı Olsun Canım. Ölenlere Allahtan Rahmet geri kalanlara Allah Sabır versin :(

Uzun zamandır görüşemiyoruz günlükcan.
Ama fazla yoğundum ve masaüstüm bozuktu nihayet bugün yapıldı :heyoo:
Sabahtan bebişe bakmak için gittim dayımlara onlarda alışverişe gitti biz bebişle takıldık ama bütün gün uyuduk yani :zuha:
Sonra işte onlar geldi birde ne göriyim yengem benim istediğim ayakkabılardan almış :uzgun:
Çok bozuldum ama belli etmedim :/
Sonra biz alışverişe gittik ailecek yengemde geldi tabi annem damarıma basınca hiç birşey almadan geri döndüm :icon_cokkizdim:
Üstüne birde Emre bey trip atınca ipler koptu .
Moralmen eksilere indim :uzgun:​

[YOUTUBE]_L8QSDhZNQ0[/YOUTUBE]
Günün Şarkısı​

Berbat bir gün.
Dersaneye gitmek istemedim ve evdeyim :/
Emre bugünlerde çok yanlış şeyler yapıyor.Ve ben her seferinde vazgeçmemek için kendimi durduruyorum.Ama nereye kadar gider böyle bilmiyorum.Kendinden nefret ettirmeye çalışıyor sanki :icon_yokcanim:
Elin.... durumuna fotoğrafına yorum yapıyor beni gördüğü yok.Sanırım en baştan beri bir oyun oynuyorduk ve artık oyunun sonu geldi.
Biraz evi temizleyip kendime geliyim bugün.
Sabahta çok mal bir rüya gördüm allahım sen akıl fikir ver bana :dyg:

Geri