1.000 Liraya Nasıl Telefon Alınır?

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
paranın yettiği kadar Iphone almanı öneririm. 4 4s 5 bulabileceğini düşünüyorum.

General mobile 5 plus ablam yeni aldi kullanisli ve sarji cok hizli doluyor.Internette gezinme de hızlı fiyatina gore harika..Digeri olarak lenova v1 mi p1 mi ne var bataryasi cok giden.

Biraz daha bekleyip 500 tl daha koy üstüne 1500 tl ye rahatlıkla İphone 5s alırsın, başka bir telefon alma İphone kesinlikle bütün modellerden üstte

Arkadaşlar 1.000 liraya dokunmatik telefon önerirmisiniz özellikleri iyi olan ?

Normalde gerçekten üstün özellikli bir telefon fiyatı artık ₺1500 - ₺1750 civarından başlıyor.

Eğer ₺1000'lik bir telefon arıyorsan, iyi bir telefon araştırması yapmak yerine, fiyat-performans karşılaştırmasını yaparak, fiyatına göre iyi özellikte olan telefonlara bakmanı öneririm. Bu durumda sadece markası Apple, Samsung diye pahalı olan telefonları bir kenara bırak. Bir iPhone'un arkasında elma amblemi olmasa değerinin yarısına satılırdı. Orada aslında parayı, marka değerine veriyorsunuz.

Buna bağlı olarak benim ilk önerim; (Aslı da aynı modeli önermiş.)
General Mobile GM5 Plus

Fiyatına göre özellikleri çok iyidir. 32GB kendi hafızasına ek 128GB'a kadar hafıza kartı desteği, 300 Mbps'ye kadar 4G internet hızı, 3GB RAM'i var ve dediğim gibi fiyatına göre oldukça iyi özellikler. İyi araştırırsan ₺900-₺950 civarlarında bulursun. Kalanıyla da eğer kutusunda çıkmıyorsa, kırılmaz cam kaplama taktırırsın.

Mağazalarda bulmak zor olabilir çünkü satışları oldukça iyi. Teknosa veya İstanbul Bilişim'den bakabilirsin. İnternetten almayı düşünürsen de, GittiGidiyor ve n11 gibi mecralarda bulmak mümkün.

Alternatif tavsiyelerim:
  • Sony Xperia M4 Aqua (Suya karşı dayanıklı.)
  • Xiaomi Mi 4i (Kullanan kişiler, bu markanın Türkiye'de olması için kampanya başlatmış durumdalar. Ben de dahil. Sadece internetten bulabilirsin.)

Sony Xperia M5 ya da C5 ultra alma hatta sonyden uzak dur bence.
Diğerleri hakkında pekte fikrim yok.
Samsung A5 kullanıyor bir arkadaşım gayet memnun 1600Tlye almıstı.

Öncelikle beklentilerin neler ? ne yönde kullanacaksın ?

ben dikkatsiz biriyim telefonum dayanıklı olsun su geçirmesin falan dersen m4 aqua mantıklı bir seçim olur
performans istersende asus fena bir seçim değil android camiasında

3 ten beri iphone kullanıcısıyım, 6 ve üzeri almıcaksan iphone a hiç bulaşma yazık parana kibrit kutusu gibi gelir iphone 5'ler.

Ben benim eldeki iphone 6 yı verip yerine lenovo a7010 alıcam 900 lira fiyatı bi sende incele derim.

Geri