0jshduebe8zneow3nrufeqususje8e

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti

Bütün mesele:

• olmak?

• ya da olmamak?

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

oh. selamun aleykum.
bu gece fazla iyiyim, dehset bir anlamsızlık ve vahset bi arzu. atilmak istiyorum salyali sokaklara. tüm cirkin seyleri gormek istiyorum, gülebilmek icin. artik oyle ki, diyorum yildizli bi evren. iki elektrik bir kimyadan dolayi sende anlam kazaniyor.
siktir et.
kurcala daha hizli. Yasama katlanmakla tercih etmek arasinda yalnizca halet-i ruhiye var. mesafe degil.
cunku biz yine geometriden biliyoruz ki
bir cemberdeki en uzak iki nokta
en yakin iki noktadir. Sakizlar onemli. Bu çemberi silmedigim muddetce ben de kendi venusumu yasaticam.
kactim.iyi geceler.

20200814_013953.jpg

Hayırlı olsun : )

oh. selamun aleykum. yıkıcı olabilecek kadar enerjik bir gün. o yüzden kelimeler düzleminde kalmaktan ve konsantrasyon konusunda sıkıntı yaşıyorum. çok keyifliyim suyu sevdiğimi ve ondan korktuğumu söylemeye geldim. yukarıya bıraktığım şarkıyı
narkissos'un sudaki yansımasıyla kendisinden başlayan ve yine kendisinde biten yolculuğuna,,
buda'nın budaya evrilmeden önceki sidarta gautamalığıyla su ile arınma sürecine,
enbiya suresindeki su metaforuna, yuhannada su dilenen isa'ya
ve geçmiş yurt günlerinde kafam çok bozuk olduğunda yalnız başıma duş almaktan korktuğum için
beni banyoda kurulmuş bağdaşlarla bekleyen arkadaşlarıma ,ne yapayım,
gönderiyorum. yine de tabiatım daima ateşten yana kaçtım görüşürüz.

"bütün imgeler yalandır, imgenin yokluğu da yalandır"

Korkunun üzerine gitmek istersen, Vaftiz için tanıdığım papaz var.

Az once suxun gunlugundeki son yazisini okuyorum. fonda cok defa oldugu gibi, beni kör kuyularda merdivensiz biraktin, caliyor iken ve de sesin ezici kuvvetine kapilip gidiyorken, neseli duygular yansitan bir yaziyi uzaktan okumak ic burkucu ama cilveli bir tuhaflik hissettirdi . yazan veya okuyandan ziyade, yasam ve zavalli insan arasindaki.
ellerinin altindaki kayayi cennette yuvarlamaya calisan sisifos gibiydim adeta.
manzara guzel, sen bitmeyen dertle lanetlisin. cezalandiran doga ama tum bunlarin sebebi ne belli degil. Ve
hissetmek ile bir hissin bilgisine sahip olmak arasinda ucurum var. buraya o iki yaziyi yazarken nasil bu kadar keyifliydim. breh

Koşmanın verdiği değişik bir haz varmış.
Kederden haz almaya başladığını seziyorum, haz aldığın kadar hırpalanabilirsin. eşiği kaçırma sevgili hayabusa..

Koşmanın verdiği değişik bir haz varmış.
Kederden haz almaya başladığını seziyorum, haz aldığın kadar hırpalanabilirsin. eşiği kaçırma sevgili hayabusa..
"Yapılması gereken burada bakılmış, dokunulmuş olanı,o daha geniş
Çemberin içine almak.
Gölgesiyle yeryüzünü karartan
Bir öbür dünyaya değil bir bütüne ,bütünün kendisine…
Evet bizim ödevimiz,bu
Gidici,dayanıksız olan yeryüzünü öyle derin,
Öyle acıyla,tutkuyla kavramak ki onun özü “görünmez olarak”
Bizde yeniden dirilsin.Bizler görünmez’in arılarıyız.
Çılgın gibi topluyoruz gözünüzün balını
Görünmez’in büyük altın kovanında biriktirip saklamak için"

• Beğen
Tepkiler: Sux
Geri