nabıyonuz genşler ve genş kalanlar :T:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Seni beğeniye boğarım getir onu bana
saza gerek yok bi direk dikelim yeter xd
Yaaaa kendimi seninle konuşurken senden bi iki yaş büyük olan teyzeoğlumla konuşuyomuş gibi hissediyorum olmuyo bu muhabbetler ahdjdhfk nerde benim punk biraderim skdjfkfj
Beğenemedin mi haspam :T:
Adanalı olanlar n'apacak gardaş?
Oo gardaşım gel senin masa en önde. elazulreal ilk mesaja mastor biraderimizi de ekler misin sayın mod. bey
Yaa hayır valla sevdiğimden. Arada mesaj atmak için açıyom pencereyi, neyse diyom beynini yemeyim. kapatıom hemen. shdjdjd
aa delisin yaz tabi xd
Ankaralıyım Ama Aılem dahıl Ankara Pavyonlarından Haz Almayız. Orada Masalara cıkan Bayanların erkeklerı Tatmın etmesı Igrendırıcı Bır durumdur. Yınede Guzel sehrımın Manevı degerı Fazlası ıle kalbımın derınlıklerınde..
Ankaralıyım Ama Aılem dahıl Ankara Pavyonlarından Haz Almayız. Orada Masalara cıkan Bayanların erkeklerı Tatmın etmesı Igrendırıcı Bır durumdur. Yınede Guzel sehrımın Manevı degerı Fazlası ıle kalbımın derınlıklerınde..