04.09.2023 sigara zammı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Elektronik sigara ile bırakan çok kişi biliyorum. Kolay değil elbette ancak bu zamlar da çok fazla oldu.

bırakmak istemeyene hiçbir zam caydırıcı değil ya.
neyse ki hiç başlamadım, bu zamlar işte beni etkileyebilir… başlayasım varsa da başlamam :d

bunun sonu yok, zam üstüne zam yapıyorlar. kendi önleminizi almaya bakın.
sigara içsem şu ortamda kutu kutu stok yapardım. bırakmaya niyetiniz yoksa, nasılsa içecekseniz bunu bir maaşı gömüp atın kenara.

keşki hepiniz parfüm koksanız… sigara sigara. ^64

• Üzgün
Tepkiler: L_
hayır bir kültürü, adabı, töresi olsa için şu zıkkımı........ kaldırımda yürüyorsun, adam önde sigarayı yakıyor, fırça görmemiş ağzının içlerinde, katranlı ciğerlerinde dolaşan sigara dumanını sen de çekiyorsun...... durakta bekliyorsun, adam çıkarıyor yakıyor hemen, yüzüne yüzüne üflüyor hele bir de otobüse binince yan yana gelirsen yandın...... üstüne sinmiş kokuyu çek çekebildiğin kadar...... allahımmmmmmmm....... ya gidin bi yere tıkılın hep birlikte için için akciğer kanseri olana kadar çıkmayın ordan...... zam da engellemiyor bunları, ağızlarını dikin......

öğrencilere vergisiz satılsa bari

hayır bir kültürü, adabı, töresi olsa için şu zıkkımı........ kaldırımda yürüyorsun, adam önde sigarayı yakıyor, fırça görmemiş ağzının içlerinde, katranlı ciğerlerinde dolaşan sigara dumanını sen de çekiyorsun...... durakta bekliyorsun, adam çıkarıyor yakıyor hemen, yüzüne yüzüne üflüyor hele bir de otobüse binince yan yana gelirsen yandın...... üstüne sinmiş kokuyu çek çekebildiğin kadar...... allahımmmmmmmm....... ya gidin bi yere tıkılın hep birlikte için için akciğer kanseri olana kadar çıkmayın ordan...... zam da engellemiyor bunları, ağızlarını dikin......
bunu sadece sigara olarak görmeyelim, parfüm şişelerini üzerinde kıranları da ekleyelim.

Geri