aegishjalmur
Platin Üye
Bırakalım madem napalım :d
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Black de bari düşüp kalayım şuracıkta…İçtiğim sigara Camel , önemli olan Salih amel ..
Sen parfüm biz sigara kokariz ...bırakmak istemeyene hiçbir zam caydırıcı değil ya.
neyse ki hiç başlamadım, bu zamlar işte beni etkileyebilir… başlayasım varsa da başlamam :d
Ben winston slim içiyorum .sBlack de bari düşüp kalayım şuracıkta…
Tütün ve tütünle alakalı her şey… Ciğerler sohbeti terketmiş hocam.Sen parfüm biz sigara kokariz ...
Ben winston slim içiyorum .s
Arada vazol çekiyorum
Bazen nargile
BırakcamTütün ve tütünle alakalı her şey… Ciğerler sohbeti terketmiş hocam.![]()
Hayırlısı be gülüm…Bırakcam![]()
Istanbul a gelcemHayırlısı be gülüm…
Başımın üstünde yerin var. Alo deIstanbul a gelcem![]()
bunu sadece sigara olarak görmeyelim, parfüm şişelerini üzerinde kıranları da ekleyelim.hayır bir kültürü, adabı, töresi olsa için şu zıkkımı........ kaldırımda yürüyorsun, adam önde sigarayı yakıyor, fırça görmemiş ağzının içlerinde, katranlı ciğerlerinde dolaşan sigara dumanını sen de çekiyorsun...... durakta bekliyorsun, adam çıkarıyor yakıyor hemen, yüzüne yüzüne üflüyor hele bir de otobüse binince yan yana gelirsen yandın...... üstüne sinmiş kokuyu çek çekebildiğin kadar...... allahımmmmmmmm....... ya gidin bi yere tıkılın hep birlikte için için akciğer kanseri olana kadar çıkmayın ordan...... zam da engellemiyor bunları, ağızlarını dikin......
Büşralar da sigara içer hocam.......Sigara içmiyorsun ki sen
Başka neler yapıyorsun biraz anlatsanaBüşralar da sigara içer hocam.......