Zengin sevgili arayan kızları nasıl değerlendiriyorsunuz?

Konu sahibi son olarak 2612 gün önce görüldü
Çok güzel değerlendiriyorum bırava onlara, bende zengin karı arıyorum. Kürt aşiret kızı olabilir ,mesela bizim 3 tane hanımız var dese keşke, ay hanınıza... Veya Arap şıhtır şeyhtir onların kızı da olur, vallahi aşk sevgi yalan Adem ile Havva'dan kalan.

Bundan sonra para yiyen bir piç olmağa karar kıldım, ay hadi inşallah.
senden duyduğum en haklı cümle olabilir, arkandayım

Kadın kendisi de zengin ve kariyerliyse zaten zengin sevgilisi olmalı.

Benim gözümdeki yerini söylemiyim linçlenmek istemiyorum.

ay biz kimiz ki değerlendiriyoruz acabaa
İsteyebilir..normal
napsın çulsuzu baltaya sap olamayan adamı....aaa tamam sakinim

fakirler daha saf oluyo bu arada...kredi çekip yediriyolar sevgililerine zjsncd
siz zenginleri saf mı sanıyosunuz :D

Düşünsene hatun çok zengin altında son model bi araba. Beni evden alıyor filan asiri geyik döner di ya nasip olurmu ki fena güler eğlenirdik (!)

Genelde agis hasarli

Pert kaydi oluyo

Zengin sevgili arayan kadın normal olamaz. Kusura bakmayın da; genelevlerinde ki kadınlarda parası olan erkeklerle ilişkiye girer. Bugün param var diye yanımda olup canım-cicim çekenler, yarın daha çok parası olanı buldumu satmaktan zerre tereddüt yaşamaz. E biz de para ile kadınımız olana ev hanımı değil hayat kadını deriz...! Evirip çevirmeye, kimisine selektör yapmaya hiç gerek yok. Önce kendini bilecek.!

hayat kadınlarını neden aşağılıyorsunuz acaba ?
Vesikalı ve belli bir hizmet sektöründe çalışanlara lafımız yok.

Kim karaktere bakıyor ki artık. Herkesin karşısından bir beklentisi var..​
Kadının parasına, güzelliğine, işine, mevkisine, aile durumuna bakan bir erkek normal de, kadın zengin sevgili isteyince mi anormal? Konudaki benzetme de Can Yücel'in ''kadın olmak zor iş'' şiirini aklıma getirdi..​

Zengin sevgili arayan kadın normal olamaz. Kusura bakmayın da; genelevlerinde ki kadınlarda parası olan erkeklerle ilişkiye girer. Bugün param var diye yanımda olup canım-cicim çekenler, yarın daha çok parası olanı buldumu satmaktan zerre tereddüt yaşamaz. E biz de para ile kadınımız olana ev hanımı değil hayat kadını deriz...! Evirip çevirmeye, kimisine selektör yapmaya hiç gerek yok. Önce kendini bilecek.!

Vesikalı ve belli bir hizmet sektöründe çalışanlara lafımız yok.
tövbeee estttt......

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Google Search: zengin sevgili nerde bulunur? Nasıl zengin sevgili yapabilirim?

Geri