Zeka katsayını (İQ) tahmin edebilir miyiz?

Konu sahibi son olarak 57 gün önce görüldü
Bu nasıl test anlamak güç?

9.sınıfın en kolay matematik yayınındaki test sorularıyla IQ ölçmek gerizekalılıktır, itibar eden de malesef gerizekalıdır.

Gerçek IQ mu öğrenmek isteyenleri belgeleri göstermek üzere p.m me bekliyorum.

Halka açıklamalısın
Herkes öğrenmeli

Üzerinde Facebook paylaş
Zeka katsayın (İQ) 172!
Sonucun:
Zeka katsayın (İQ) 172!
Süper bir sonuç! Gerçekten çok zekisin! Halkın arasında 100'de 5 de bile yok böyle yüksek bir zeka katsayısı. Okumayı çok seversin ve her gün yeni bilgi edinmek istersin. Bulmaca çözmeyi çok seversin ve zor sorular ile uğraşmaktan kaçınmazsın. Azimli ve dayanıklısın. Tuttuğunu koparan birisin!

Üzerinde Facebook paylaş

dahimiyim neyim .p

Mükemmel bir sonuç elde ettin ve zeka katsayın (İQ) 182!
Mükemmelsin! Halkın arasında 100'de 0,1 de bile yok böyle yüksek bir zeka katsayısı. Mükemmelcisin ve karşına çıkan engelleri aşmayı çok seversin. Çeşitliliğe ve estetiğe çok önem verirsin. Cevaplanacak sorular peşindesin ve çok yaratıcısın. Hayal güçün sonsuz ve dünyaya karşı çok açıksın. Kısacası: dahisin!

Halkın arasında 100'de 14 de bulunan bir zeka katsayısı sonucu. Okul zamanında zorluk çektin ve bugün olmuş hala derse katılmak veya resmi makamlar ile uğraşmaktan hiç hoşlanmazsın. Gününü hayal kurarak geçirirsin ve insanları gözetlemeyi çok seversin. Çalışmayı pek sevmezsin ve dikkatin çok çabuk dağılır. Bu arada: En çok hırsızlıklar senin ile aynı İQ'yu taşıyan insanlardan işleniyormuş. Bize itiraf etmek istediğin bir şey var mı?

İlginç? Senin de dahi olman gerekiyordu. Bu işte bir yanlışlık var.

sanırım ironi yaptın çok ironiksin .d 82 çıktı ama yazmaya utandım şu an paylaşıyorum. matematikle çok aram yoktur ve o sorulara uyduruk cevaplar verdim, ondan zekam az çıktı :///

Bazı moronlar başkasının sonucunu paylaşıp kendisini tatmin etti. Sen sonucu paylaştın. İronik olduğum doğrudur. :) Senin üzerinden subliminal mesaj verdiğim için özür dilerim.

Zeka katsayın (İQ) 172!
Süper bir sonuç! Gerçekten çok zekisin! Halkın arasında 100'de 5 de bile yok böyle yüksek bir zeka katsayısı. Okumayı çok seversin ve her gün yeni bilgi edinmek istersin. Bulmaca çözmeyi çok seversin ve zor sorular ile uğraşmaktan kaçınmazsın. Azimli ve dayanıklısın. Tuttuğunu koparan birisin!

Hepimiz mukemmeliz 182 cikti
Çok uyduruk sorulardi diye hemen hava da atayim sjxms
Eldiven sorusu kafama taklidi o konuda hic iyi değilim olasilik oluyor di mi? 4 renk 20 eldiven diyor ama her renkten eşit sayida demiyor bi o yanlış olabilir.

98cfc26413a1f1926d79081a6559bc55.jpg

Cattell 3A yaptırın merak ediyorsanız.
Zeka testi denemez buna.

Konu içerisindeki çoğu kişi edebiliyormuş,vay İQ.Ben yapamam...

Geri