Hayır kuzum direk mağazadan sen nereden giyiniyorsun.ben insanın kişiliğini burçlardan değil giydiği markalardan anlarımOutletden mi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayır kuzum direk mağazadan sen nereden giyiniyorsun.ben insanın kişiliğini burçlardan değil giydiği markalardan anlarımOutletden mi
İpekyol genelde derli toplu oluyor, o mağaza talan edilmiş gibi görünmüyorTwist'i anımsayamadım, alışverişe çıktığım kadınlar tarafından mı tercih edilmiyordu, bizim gezdiğimiz avm'lerde mi yoktu bilemiyorum.
Ama sen öyle diyorsan öyledir![]()
yabani bi ara hakkını ödeyemem demiştiniz ya... hediye vatandaşlık kartı gibi bi uygulama yok mu? belki helalleşilirdi...Hayır kuzum direk mağazadan sen nereden giyiniyorsun.ben insanın kişiliğini burçlardan değil giydiği markalardan anlarım
bu aralar ne çok ortak noktamız çıkıyor yelda... dikkat edelim 2 mart'a kadar aşk kapıdaymış. twist ürünleri gerçekten çok eğlenceli, fiyatları uçsa da indirim döneminde gerçekten indirimi hissettiriyor. bi gömlek almıştım 6 yıl olmuştur ve sapasağlam... teşekkürler twist. elbiseleri de çok sevimli.Evet ben de daima derli toplu bulurum İpekyol'u. İpekyol ne kadar klasik modeller barındırıyorsa Twist bir o kadar eğlenceli ve marjinal modellere sahip. İkisi de aynı firmanın mağazaları diye biliyorum.
Sen de bir erkek olarak oldukça hakimsin konuya ayrıca tebrik ediyorum.![]()
İyi yere çadır açmışsın melo 30 bin doların varsa seni buraya transfer edeyim yabancı değilsin indirim yaparız..primark çok ucuz ürünler olan bir mağaza de facto lcw gibi ama onlardan daha kaliteliyabani bi ara hakkını ödeyemem demiştiniz ya... hediye vatandaşlık kartı gibi bi uygulama yok mu? belki helalleşilirdi...
primark bu her şeyin olduğu koca koca mağaza mıydı, vloglardan görüyoruz yoksa ne bilelim...
30 bin dolar biraz çok olmadı mı? 300 dolar falan yetmeliydi hadi 3000 olsun... umarım primarkı talan ederken baygınlık geçiririm bir gün...İyi yere çadır açmışsın melo 30 bin doların varsa seni buraya transfer edeyim yabancı değilsin indirim yaparız..primark çok ucuz ürünler olan bir mağaza de facto lcw gibi ama onlardan daha kaliteli
Yani zamanla hakim oldum tabii. Oxxo da kadınlar tarafından çok tercih ediliyor mesela, özgün tarzı varEvet ben de daima derli toplu bulurum İpekyol'u. İpekyol ne kadar klasik modeller barındırıyorsa Twist bir o kadar eğlenceli ve marjinal modellere sahip. İkisi de aynı firmanın mağazaları diye biliyorum.
Sen de bir erkek olarak oldukça hakimsin konuya ayrıca tebrik ediyorum.![]()
Burada kadınlar 250 bin franka çakma evlilik yapıyor biz gene insaflıyız30 bin dolar biraz çok olmadı mı? 300 dolar falan yetmeliydi hadi 3000 olsun... umarım primarkı talan ederken baygınlık geçiririm bir gün...
Berlin'de bulunduğum dönem gitme fırsatım olmuştu Yabani. Giyim adına tercih edilebilecek kalitede ürünleri yok maalesef. Bir kupa alabilmiştim yalnızca.Primark Türkiye’de olsaydı millet birbirini yerdi
oxxo ilk çıktığında xxs xs arası kadınlara hitap ediyordu, ben girip küçümseyerek terk ediyordum orayı... sonra skalasını genişletti. baktı ki türk kadını yiyor, içiyor... 40 kilo arkadaşlarım yüzünden neler çekmiştim pü.Yani zamanla hakim oldum tabii. Oxxo da kadınlar tarafından çok tercih ediliyor mesela, özgün tarzı var![]()
Organize isler mi yapiosun?Hayır kuzum direk mağazadan sen nereden giyiniyorsun.ben insanın kişiliğini burçlardan değil giydiği markalardan anlarım
40 kilo yetişkin insan mı olur ya? O nasıl bir kilo, bir çimento torbasından bile hafif.oxxo ilk çıktığında xxs xs arası kadınlara hitap ediyordu, ben girip küçümseyerek terk ediyordum orayı... sonra skalasını genişletti. baktı ki türk kadını yiyor, içiyor... 40 kilo arkadaşlarım yüzünden neler çekmiştim pü.
o uygulama hala devam mı ya? isveç'te bi adı vardı onun unuttum şimdi bunu araştırmam üzdü... mutlu olsunlar ne diyelim, biz çakma evlilik yapalım desek ertesi gün iptal olur.Burada kadınlar 250 bin franka çakma evlilik yapıyor biz gene insaflıyız
Sen daha güzel şeylere layıksın zatenBerlin'de bulunduğum dönem gitme fırsatım olmuştu Yabani. Giyim adına tercih edilebilecek kalitede ürünleri yok maalesef. Bir kupa alabilmiştim yalnızca.![]()
Günlük 200 fr gerisini sen hesaplaOrganize isler mi yapiosun?
Bi günlük maas ile alinmaz o saydigin markalar.
40 kilo dediğin domates sosu yapmak için pazardan taşıdığım poşetler be... bence de insan olmamalı. domates sosu bile olmuyorlar üstelik ne sıkıcı....40 kilo yetişkin insan mı olur ya? O nasıl bir kilo, bir çimento torbasından bile hafif.
Ben sağlamım İsviçre’de 30 bin 6 aylık maaş a denk geliyor hepinizi işçi yapacağımo uygulama hala devam mı ya? isveç'te bi adı vardı onun unuttum şimdi bunu araştırmam üzdü... mutlu olsunlar ne diyelim, biz çakma evlilik yapalım desek ertesi gün iptal olur.
sen bizi kurtar sana söz banlanırsan bütün banlarının cezasını kendime yazdırcam...Ben sağlamım İsviçre’de 30 bin 6 aylık maaş a denk geliyor hepinizi işçi yapacağım
Sen daha güzel şeylere layıksın zaten
Ben bütün sosyal medyalardan banlanmışım zaten bura haricinde..ne yapın edin gelin buralara hayatınızı kurtarınsen bizi kurtar sana söz banlanırsan bütün banlarının cezasını kendime yazdırcam...