Z kuşağı: Dertliyiz, mutlu değiliz

Konu sahibi son olarak 1196 gün önce görüldü
İnstagram'da beğeni atmaktan başka bi becerisi olmayan kuşak geliyooooor. Yandık arkadaşlar. Bunlar gelecekte bizim emekli maaşımızı ödeyecekmiş. Bunlardan bir halt olmaz. Herkes şimdiden önlemini alsın.

Sizin ki dert mi benim çocukluğumda kuyruklarda geçti yokluk görmemiş bunlar

Sizin ki dert mi benim çocukluğumda kuyruklarda geçti yokluk görmemiş bunlar
Amma da atıyorsun iba, seni tanımayan da 80 yaşında bir dede zanneder. Senin bu hareketlerin Tayyibin daha doğmadığı halde o dönemler okula gittiğini anlatmasına benziyor. Demek ki siyasal islamcılar hep böyle gerçek dışı iddialarda bulunuyorlar.
Evet bir dönem kuyruklar vardı ama kuyruklar sadece petrol krizinden dolayı değil Ecevit ve Erbakan'nın Kıbrıs çıkartması sonucu ABD'nin ambargosundan dolayı idi, yağ ve benzin kuyrukları o dönemdi. Gerisi algı ve hikaye.
Tayyip eşinin bir iki tane düğün hediyesi bileziklerine göz dikecek duruma gelmiş sen hala saçma sapan gerçeği tam olarak yansıtmayan iddialarda bulunuyorsun.

Amma da atıyorsun iba, seni tanımayan da 80 yaşında bir dede zanneder. Senin bu hareketlerin Tayyibin daha doğmadığı halde o dönemler okula gittiğini anlatmasına benziyor. Demek ki siyasal islamcılar hep böyle gerçek dışı iddialarda bulunuyorlar.
Evet bir dönem kuyruklar vardı ama kuyruklar sadece petrol krizinden dolayı değil Ecevit ve Erbakan'nın Kıbrıs çıkartması sonucu ABD'nin ambargosundan dolayı idi, yağ ve benzin kuyrukları o dönemdi. Gerisi algı ve hikaye.
Tayyip eşinin bir iki tane düğün hediyesi bileziklerine göz dikecek duruma gelmiş sen hala saçma sapan gerçeği tam olarak yansıtmayan iddialarda bulunuyorsun.
Ee bugün Amerika ambargo uyguladığında da sorumlu Tayyip diyorsun bir öylesin bir böyle abi seni de anlamıyorum

Ee bugün Amerika ambargo uyguladığında da sorumlu Tayyip diyorsun bir öylesin bir böyle abi seni de anlamıyorum
Amerika ambargo falan uygulamıyor. Hem Tayyibin şahsı çıkarları ve hataları sonucu bir ambargo toplumu değil Tayyibi alakadar eder. Kıbrıs çıkartması Ecevit ve Erbakan'ın şahsi çıkarı ve hatası değildi.

Son düzenleme:
Ya pardon da z kuşağının mutlu olması imkansız bir anda şöhret olup para kazanmak istiyorlar dijitalizmin kurbanı oldular ne yazık ki örnek isterseniz tiktok iyi bir örnek. Meslek haline gelirse hiç şaşırmam.

Dert,sorun vb. beyin çalıştıran unsurlar.
Adlarina sevindim.

o değilde bu akp nin yağ kuyruğu ekmek kuyruğu domates patates kuruğu diye söylediği 80 lerin hepsinin kat ve kat daha fazlasını gören biz

Geri