Yüz Hatları ile Karakter Okumak

• Kullanıcı Ece2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bunları Biliyor musunuz? Arşiv
Konu sahibi son olarak 3945 gün önce görüldü
İnsanda ilk göze çarpan şey yüzdür... ruhun güzelliği yüze de yansıyor ve aslında sizin kişiliğinizi, nasıl biri olduğunuzu da anlatıyor. Kızınız, oğlunuz, veyahut sevgiliniz yada arkadaşınızı yüz özelliklerine göre tanımak istiyorsanız buyrun yüzden karakter tahlili son dönemlerin en popüler işlerinden biridir. Dünyanın birçok yerinde bu konuda eğitim alan kişiler de vardır. Bu kişiler kısa zamanda evlenecek ünlü'lerin yüzlerini inceliyor ve birbirlerine uygun olup olmadıklarını saptıyor. Karakterlerinin inceliklerini de ortaya çıkarıyor. Yüz hatlarından sadece güzellik değil ayrıca bir katilin düşündüklerini ortaya çıkarmakta mümkündür. Amerika'da bu konuda bilimsel araştırma yapan çeşitli kurumlar vardır. Aslında yüz hatlarına bakıp da karakter analizi yapmak, yeni bir olay değildir. Ama şimdilerde bu işin eğitimi veriliyor ve hatta konu hakkında ayrıntılı bilgi içeren kitaplar bile yayınlanıyor. Özel olarak ünlü'lerin yüzlerini yan yana koyup onların aşk hayatlarını incelemeye kadar işi götürenler de olduğu gibi, bir de sadece kriminal alanlarda karakter analizi yapanlar vardır.

Sevgilinizle uyum sağlamak için mi?
Kişilerin yüzlerindeki her bir noktanın belli bir anlamı var. Bu anlam, iyi yada kötü bir şekilde açıklanabileceği gibi, bir de kişilerin birbirleriyle olan uyumlarını da açıklıyor. Anne ile kızı arasında, iki sevgili arasında, iki arkadaş arasında veya iki kardeş arasında bulunan bağları ve ilişkiyi açığa çıkaran yüz analizi; burun, dudak, kaş, göz, alın ve çeneye bakılarak yapılıyor...

Yüz hatlarında ne var ne yok?

ALIN
Geniş: Entelektüel, hayal gücü kuvvetli
Dar: Çok dikkatli, dakik, rakamlarla arası iyi
Dik: Bağımsız Bombeli: İnisiyatif sahibi, uyumlu
Açık: Sosyal, paylaşımcı

KAŞ
Aşağı doğru: Centilmen, sahiplenici, ciddi ilişkiler yaşayan
Kalkık: Dinamik, hırslı, kolay sinirlenen
Çalı gibi: Güçlü kişilik, başarılı
Uzun: Güçlü, dirençli İnce: Esnek, başarılı, kolay pes eden
Birleşik: Dengesiz, maceracı
Kısa: Duygusal, aktif Düz: İyimser, dünyayla barışık
Geniş: Ufku geniş, güvensiz, hassas

DUDAKLAR
Geniş ve düşük: Cömert
Kısa ve kalkık: Gururlu
Kalın ve kalkık: Ağzı kalabalık
İnce ve düşük: Öz konuşan

BURUN
Geniş: Kendine güveni tam
Dar: Kontrolcü
Geniş ve düz: Sosyal ama kararsız
Dışa doğru: Lider ruhlu, idare etmeyi seven ve temsilci ruhlu
İçe doğru: Yardımlaşmayı seven, girişken
Geniş: İyi bir lider
Dolgun: Güçlü, inatçı, cömert ve sabırsız

ÇENE
Geniş: Otoriter
Dar: Yumuşak başlı
Gamzeli: İnatçı Köşeli: Kolay

GÖZ
Çukur: Ciddi, gizemli
Burna yakın: Konsantrasyonu kuvvetli, titiz, kararlı
Büyük: Açık, kibar, sözüne güvenilir
Küçük: Odaklanmış, özel
Patlak: Hevesli ve meraklı

Alıntı

Aynaya bakıp hangi maddeler bana uyuyor bi inceleyeyim =)

Bu durum %100 olmasa da, %60 olarak tuttuğu kesindir.
Bundandır insanın fotoğrafını gördüğümde, kişiliği hakkında yorum yapabiliyorum. Ve sonuçları da hiç bir zaman yanıltmadı beni.

Bence samimi değil.
Hiç kötü karakterli insan yok o zaman bu sonuçlara göre.
Hatta ben mükemmelim 4x4 değil maşallahım var dgahsdgashd

Ben hala çözemedim kendimi sanırım bir halta benzemiyorum:D o yüzden analiz falan yok hehe

Uye resimlerime ekliyorum her acidan fotomu az sonra bakip karar verin :T:

biri benimde karakterimi yorumlasın :p

Al iste kategorilestirmeye calisan baska bi analiz daha .p
Kategorilestirilemeyenlerdenim lkjkl .p

Valla ben yüz hatlarimi tanimadigimi fark ettim :D

"Pirinç işlemeli bir aynada kırıldı yüzümün diğer yarısı. Herkes uyuyordu. yüzümün yarısı benim, yüzümün yarısıyla hep yarım öyküler anlatırım. Peki sen, yarım dudaklı bir kadını öpmek ister misin?"

Okuyalım okuyalım

Ben yüz hatlarından insanların ruh hallerini okuyabiliyorum. Nasıl oluyor size anlatamam ama oluyor işte. Mesela birisi sinirliyse yada neşeliyse veya üzgünse hiç bir şey söylememiş olsa bile ben onun ruh halini yüz hatlarını inceleyerek çözüyorum.

bazılarının suratında
meymenet olmuyor

Ben öyleyim mesela ..Meymenetsiz .

Geri