Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ayıp her isim her yerde söylenmez dermişim . Onun adı halka tatlı ))Kerhane tatlısınıda alsınlar..
Anadolunun bağrı yanık şühedası ben hiç bir yere filan ait değilim zaten her zaman farkımı koymuşumdur.Ters dünyaya geldim tersine giderim..Bu Yunanlılar Yabaniyi ne zaman sahiplenecek. Malum biz üstün medeniyete sahip bir toplumuz yabani kesin bizden değildir))
Şühedayı tanımlamanı sevmedim çok dramatize etmişsin . Ben pek bir fark göremiyorum. Sendeki terslik ve farklılık dediğini biz avam tabakadan diye nitelendiriyoruz.)Anadolunun bağrı yanık şühedası ben hiç bir yere filan ait değilim zaten her zaman farkımı koymuşumdur.Ters dünyaya geldim tersine giderim..
Ben sizlerin evveliyatıyla kafa bulurken sen avam tabakada sayıklamışsın be Şühho.Aramızdaki mesafe baya açılmış üzüldüm buna..Beni anlamaya kavramaya mevcut zekan yetmez baştan söyleyim : ))Şühedayı tanımlamanı sevmedim çok dramatize etmişsin . Ben pek bir fark göremiyorum. Sendeki terslik ve farklılık dediğini biz avam tabakadan diye nitelendiriyoruz.)
İşte bu sen ve senin gibilerin azıcık kuyruğuna basınca böyle içinizden çirkeflik fışkırıyor .)) hemen hitapta kabalaşmalarla başlayıp kendince seviyesizlikler .. Sen kimsin ki sana zekamı yorayım. Dalga için malzeme üretmeye devam et .))Ben sizlerin evveliyatıyla kafa bulurken sen avam tabakada sayıklamışsın be Şühho.Aramızdaki mesafe baya açılmış üzüldüm buna..Beni anlamaya kavramaya mevcut zekan yetmez baştan söyleyim : ))
Kötü bir şey yazmadım alay geçerken alay konusu olma dedim ondan dil döktüm..Gayet efendice yazdım tekrar tekrar okursun belki anlarsın.!Benim yapım bu her şey her bir şey bana saçma sapan anlamsız geliyor.İşte bu sen ve senin gibilerin azıcık kuyruğuna basınca böyle içinizden çirkeflik fışkırıyor .)) hemen hitapta kabalaşmalarla başlayıp kendince seviyesizlikler .. Sen kimsin ki sana zekamı yorayım. Dalga için malzeme üretmeye devam et .))