Youtube yasağı kalktı mı?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla

Youtube yasağı kalktı mı

Sabah Posta gazetesinde manşet başlıkta "Youtube yasağı kalktı" diyordu. İnternetten de baktım, bu tarz haberler mevcuttu. Youtube anasayfaya baktığımda hala yasaklı. Youtube yasağı kalktı mı? Yoksa bu karar biraz geç mi uygulanacak?

Uzun zamandır yasak yok diye biliyorum bende, bizde açılıyor ama yasak kalktı dendiğinde ilk önce açılmamıştı.Arkadaşım bişeylere baktı ayarladı falan. Telefondan benim hala açılmıyor mesela, herkesin açılıyor .Bende anlamadım ki

Yasağin kalkmasıyla Youtube anında açılmaz Türkiyeye hizmet veren serverlerı kapatıldı dolayısıyla şuan hiçbir güncellemede olmadı DNS ile girenlerde Yurtdışından giriyor yani videolar ABD'den atılmış gibi indexleniyor yasak kalkar ama Youtube TR toparlanırmı kolay kolay bilinmez..

Ayrıca ben VPN kullanıyorum istedikleri kadar yasak atsınlar Güzelim Türkiye'yi kuklaya çevirdiler bir o yana bir bu yana gönlüm...

Posta'da görünce dikkatimi çekti. İnternetten de baktım, haberin veriliş tarihi 16 saat önce; ama Youtube açılmıyor. Sabah baktığımda mahkeme kararıyla erişim durdurulmuştur diyordu, şimdi ise 404 Not Found
nginx diyor.

hayır kalkmadı , telefondan hala yasak biraz önce bende baktımda .Ama bilgisayardan 8.8.8.8 - 8.8.4.4 dns ayarıyla giriyorum ben

Youtube yasağı kalktı mı

Sabah Posta gazetesinde manşet başlıkta "Youtube yasağı kalktı" diyordu. İnternetten de baktım, bu tarz haberler mevcuttu. Youtube anasayfaya baktığımda hala yasaklı. Youtube yasağı kalktı mı? Yoksa bu karar biraz geç mi uygulanacak?

Yasak bir ara gerçekte kalkmıştı çünkü DNS ayarlarını bu zamana kadar hiç değiştirmedim ve gece saati en sevdiğim şarkılarıda dinledim.Ertesi gün yasak tekrar vardı :)

Tel,tablet,bilgisayar her türlü koyarım yasağın gözüne gözüne :D

bir bilal uğruna internetin anasını ağlattılar. Google altyapısını kullanan bütün sitelere dns değiştirsen bile zor giriyor, bir iki yenilemede girebiliyorsun siteye. Yasak kalksa da ülkemizden adam gibi girsek internete.

Geri