Yönetim Rapor Takip

Konu sahibi son olarak 187 gün önce görüldü
Bir tane rapor etmiştim. İsmi lazım değil şahıs hakaret etmiş yine. Şlkjlk
Göremez falan sandı. Garibim. Şlkjlk

Raporların genel olarak hızlı sonuçlandığı bölüm.. Ya da şimdiye kadar bana öyle denk geldi..

Tek bir üyelik olarak rapor konuları açılsa iyi olcak, silinince mesaj sayıları gidiyor afallıyor insan :D

Forum üyelerinin şikayet, öneri veyahut taleplerini iletebildikleri bölüm. Yetkim ölçeğinde yaklaşık 4 yıldır ilgilendiğim için iyi-kötü bir tecrübem olduğunu düşünüyorum.

Evet. Neler görmediki bu gözler... Rapor ederken dahi küfür eden mi dersiniz, sürekli birbiriyle didişen üyelerin birbirinin açığını arayıp raporlara boğması mı dersiniz, "benim mesajımı niye sildin, onu neden banlamadın, 3 gün önce şu kişi bundan banlanmıştı, şu mesajın ondan ne farkı var vs" gibi dayatmalar mı dersiniz, sevgili olduktan 2 hafta sonra özel mesaj yoluyla birbirlerine ana bacı söven çiftler mi dersiniz, , acı, tatlı, mutluluk, üzüntü, ihtiras, yalnızlık vs ne derseniz deyin çoğu şeyle karşılaşabileceğiniz insan tahlil etme laboratuvarı.

Çoğu zaman donuk gözlerle, sakince okuyup yorumlasam da bazen şu şekilde bir ruh haline bürünmüyor değilim :

https://m.youtube.com/watch?v=H0g4isScchg

[YOUTUBE]H0g4isScchg[/YOUTUBE]

@No Pasaran bey raporlarken zaman zaman ben küfür etmiyorum ama siz halledemeyecekseniz literatüre yeni küfürler eklerim diye bir mesaj veriyorum, kırıldım size.

İstediğine kavuşanların şu ruh haline girdiklerini düşünüyorum. Ajsbsjs

vjnRbp.jpg

• Beğen
Tepkiler: Aze
Aslında bence rapor edilen mesajla ilgili rapor edene bilgi verilse güzel olur

Mesajla ilgili istediğiniz işlem yapılmadığında neler yapabileceğinizi düşünmek bile istemiyorum.
Her gün onlarca kaos.

Mesajla ilgili istediğiniz işlemi yaptığınız için ortada kaos değil despotizim mevcuttur zaten
Bilgilendirmeden kastım sonuçtu :)

Biz de görelim. Şeffaf yönetim istiyoruz! sklj

Geri