Yoğurdun Sıradışı Kullanım Alanları

Konu sahibi son olarak 1275 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1- Yoğurt ile saçlarınızı parlak ve sağlıklı hale getirebileceğinizi biliyor muydunuz?

663aa6f59e6d4d825f6d18d67754fdd5.jpg

Hemen boş bir kaba biraz yoğurt ve birkaç kaşık bal ekleyin. Bu karışımı saçınıza sürün ve 30-40 dakika kadar bekleyin, daha sonra saçlarınızı yıkayın. Evinizde yapacağınız yoğurt saç maskesi ile saçlarınız ahenkle dans edecek, yoksa etmeyecek mi?

2- Diş beyazlatmak deyince aklımıza karbonat gelir.

7c3c5d3c655ced3ce690a678d4b83171.jpg

Ancak dişlerinizi belirli aralıklarla yoğurt ile fırçaladığınızda dişlerinizin daha beyaz olacağını biliyormuydunuz? Bizler için deneyen arkadaş; Sonuç:

9124af5989384ac3aec3dda6d8ec4ed8.jpg

3- Sivilceleriniz ve siyah noktalarınız canınızı mı sıkıyor?

9b1433ec121c955b7fbec4d246aefb1c.jpg

Ne yaparsanız yapın bunlardan kurtulamıyor musunuz? Süper besin yoğurt burda da imdadınıza yetişiyor. Bir kasenin içine biraz salatalık rendeleyin, içine yoğurt koyun ve karıştırın, isterseniz salatalık yerine içine yarım çay kaşığı papatya yağı da ekleyebilirsiniz. Bu karışımı yüzünüze sürün ve cacık olmadan 20 dakika sonra yıkayın.

c3090a4f948e82b81c61865195015b15.jpg

4- Anneler buraya! Çocuğunuz eline geçen herşeyi yiyorsa ve boyalarını yediğinden şikayet ediyorsanız sizler için doğal parmak boyası yaptık.

7c905ae7ca0ef5869b5b7f0cf6ac177c.jpg

65049be414da2d698861a30d0bfb0f72.jpg

Çocuğunuz bu boyaları afiyetle yiyebilir. Yoğurt ile blenderdan geçirdiğiniz meyve ve sebzelerle bu boyalardan rahatlıkla yapabilirsiniz.

5- Binbir derde deva yoğurt aynı zamanda ağız kokusuna iyi geliyormuş.

2b77278e9506749d6cd636e343bf9aff.jpg

Ağız kokusundan dert yananlar boşuna ilaçlara para vermeyin, yoğurt yiyin.

45165f0cca734a13a9bac3fe7f31d075.jpg

geliyorum.jpg

Tipler çok komik ;)

Reklamı editleseydin Aleyna marka bariz belli

Nesini seviyorlar şu yoğurdun :T:

ben bi kere sihirli su içmiştim ölüyom sandıydım 112 aradım yetişin dedim ölüyom dedi neyiniz var dedim sihirli su içmişim yetişin telefonun ucundaki kadın yoğurt ye yoğurt bişey olmaz deyip telefonu suratıma kapatmıştı hayatımın hiç bir değerinin olmadığını o dakka çözmüştüm insanın kendinin farkına varması güzel şey teşekkürler 112 acil

ben bi kere sihirli su içmiştim ölüyom sandıydım 112 aradım yetişin dedim ölüyom dedi neyiniz var dedim sihirli su içmişim yetişin telefonun ucundaki kadın yoğurt ye yoğurt bişey olmaz deyip telefonu suratıma kapatmıştı hayatımın hiç bir değerinin olmadığını o dakka çözmüştüm insanın kendinin farkına varması güzel şey teşekkürler 112 acil

sen sihrli deil zehrli su içmişn

yoğurt iyidir iyi

bu arada fotoğraflardaki kız da skyrim'in müziğine cover yapan kıza çok benziyor.

Pardon pardon sen dünyayı kurtaran adamsın asdha :D
Ayrıca sen kendine bak evde kalacakmışım:trip:

yok dünya yansa ellemem kenara geçer sigarayı yakar seyrederim o derece ayrıcaaa ben evde kalmadım geçen birini beğendim gittim yazdım çizdim yok nuh diyo peygamber demiyo inatçı çıktı hatta resmini anama bile gösterdim ama beni ciddiye almıyo çirkinmiyim neyim çok üzgünüm o gün bugün kendime gelemedim anam dedim üzülme oğlum ben sana daha güzellerini alırım istamem anam istemem dedim neyse çok üzgünüm işte :(

yok dünya yansa ellemem kenara geçer sigarayı yakar seyrederim o derece ayrıcaaa ben evde kalmadım geçen birini beğendim gittim yazdım çizdim yok nuh diyo peygamber demiyo inatçı çıktı hatta resmini anama bile gösterdim ama beni ciddiye almıyo çirkinmiyim neyim çok üzgünüm o gün bugün kendime gelemedim anam dedim üzülme oğlum ben sana daha güzellerini alırım istamem anam istemem dedim neyse çok üzgünüm işte :(

Kahkaha attım Ahmet asdhahah :D Anasına göstermiş kıyamam :D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri