Yine Bir Gün Daha Bitti....

E
  • Kullanıcı EsRa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Uçurum kenarında olsan bile gülümseyeceksin..Hayata inat gülümseyeceksin.. Ben hep öyle yapıyorum hayata gıcıklık olsun diye kahkaha atıyorum..

Yapmacık insanlardan yalakalık yapanlardan sıkıldım artık rahat bırakın beni..Artık sildim sizi...

Ben büyüdüm anne
Susmam
Ne zaman geçecek acılı suretimiz
Kırılmış aynalar kalbimde
Özgürlük
Yaşanmamış bir umuttur ellerimde

Bakıp şehrin sokaklarına
Yoksulluk ve yolsuzluk
Etine bilenen bıçak olur
Deşip durur çaresizliğimi
Batar firari geçen devran
Kundaklanan gözlerimde sürülerle hacivat

Bir güvercin uçar
Saklanmış bahar ninnilerine
Ve martılar
Eskimiş ötüşlerle kıyılarda
Umudun kirli oyunlarına katlanır
Güneş batarken
Canavar firarda ay kanlanır

Ben büyüdüm anne
Tutuşur bitmek bilmez geleyan
Gözlerin kapansın diye bekler kargalar
Dalkavuklar pencerede
Yalancı kralları yalar
Ben büyüdüm anne
Ne zaman bitecek bu ağlamalar
Üşüyen ellerime konan
Yarı canlı umutlar ecelimi oyalar

Ben büyüdüm anne
Kanatlarımın kırılmasına alışamadım
Koynumda tabutla dolaştım
Yine adaletle tanışamadım……

Anne bak üşüyorum
Isınmak istiyorum
Kucağın nerde anne
Şefkatin nerde
Kucağın nerde anne
Şefkatin nerde
Ellerin nerde anne
Yalnız gecelerimde
Sokulduğum göğsün
Ve içimde gülümseyen
Yüzün nerde
Nerde anne
Rüyalarımın en güzel yanı
Yalnızlığım anne
Sensizliğim nerde
Neden ellerin donmuş
Neden gözlerin ölmüş
Fakat sen kimsin
Anne sen kimsin
Anne neredesin
Soruyorum bak anne
Korkuyorum
Şeker karamela istemiyorum
Çizgi film oyuncak istemiyorum
Anne sana geliyorum
Fakat ellerin donmuş
Fakat gözlerin ölmüş
Anne sen kimsin
Anne nerdesin
Soruyorum bak anne
Korkuyorum
Korkuyorum
Anne bak üşüyorum
Isınmak istiyorum
Kucağın nerde anne
Şefkatin nerde
Bu yaldızlar
Bu yapma kuşlar
Bu yalancı memeler
Bu naylon bebekler
Düşümde bir dağ görüyorum
Üstünde çiçekler
Anne bak ölüyorum
Anne ölüyorum
Anne
Ölüyorum...

Kimse benim kimsesizliğimden cesaret bulmasın,
En güçlü anımdır yanlızlığım..!
Çünki ben daima tek başıma
İkdidarım..!!

bakma anne öyLe yüzüme,kaLbim tasLasmıs beLki,ruhum kirLenmis,bedenim deqismis oLsada,dünya üzerinde haLa en Sevdiqim Sensin..

Korkmuyorum Ölümden
Korkmuyorum ölümden falan
Hem ne olur güneşi birdaha göremesem?
Alamasam çektiğim şu nefesi?
Avazım çıktığınca bağıramasam ne olur?
Ne olur ki birdaha dönemesem bu hayata!
Kim ara kim sorar ki beni?
Zaten ne işe yarıyorum ki!
Söyledim ya korkmuyorum ölümden falan
Zaten alışamamıştım bu hayata...

Benim yalnızlığım seni getirmeli gecelerde.ılık bir yaz gecesi katran karası yüzün. kah yaşanmışlığa, kah yaşanacaklara bir küfür savurmalı kafa tutmalı dalga dalga vurmalı gerçekler yüzüne dönüp ardına bakmalı korkmamalısın bir kez daha, bir kez daha demelisin..

''Aslında ben dengesizim. ukalayım... Kabul ediyorum ama bu benim suçum değil. Belirsizim,Kimsesizim...Takip edemezsin. Bulutların üzerindeyim,havada geziyorum.Benim ne yapacağımı,ne düşüneceğimi ve neyi istediğimi bilemezsin!!Boşuna uğraşma beni asla çözemezsin! Yeryerinden oynatacak potansiyele sahibim.Acımasız deilim! Canım... yanmadıkca can yakmam...Her zaman yol vermesini bilirim! Eğlenmesin...i de bilenlerdenim. Çok neşeliyim ''Asilim'' en önemlisi.. küçüğümü büyüğümü saymasını bilirim. Kısacası görmemiş değilim! Dur durak bilmem! sınırı zorlarım korkak değilim olanlada işim olmaz..! Pes etmek bana göre değil. Kaybetmem Kaybedilirim... Ben bir insanın yanlışlıkla arasından seçilecek tek doğruyum biliyormusun ; Saka gibi ama Gerçeğim..!!!''

AŞK DEPREM GİBİDİR.
Ne zaman kimi vuracağını asla bilemezsiniz.
Gece yarısı aniden, dipten yükselen coskulu bir dalga gibi kabarır içinizde. Toprak ayağınızın altından kayıyor gibi olur ve en hazırlıksız oldugunuz anda bütün siddetiyle vurur. Sarsılır, neye uğradığınızı şaşırırsınız.
Heyecan,korku, kararsızlık, cesaret, acı, öfke,hüzün,merhamet, şiddet kaplar bir anda dünyanızı. Eş dost yardıma koşsa da kolay toparlanamazsın.
Bittiğinde ağır bir enkaz bırakır geride.
Daha kötüsü, "tamamen bitti" sandığınız sarsıntı, hafif bir şiddette artcı şoklar halinde yıllarca sürebilir.
Kalbinizdeki kırık hat ara sıra yoklar yeniden...

Seni çok sevdim… Boştur aslında böyle her önüne gelene aynı laflar ; Seninle ölürüm .! Ben ölürdüm seninle ,bir dakika bile düşünme payı vermeden kendime… Ellerin ellerimde olsun kimse karışamazdı bize… Ben çok başka sevdim sen
i… Çok başka…Senden sonra ilişkilerimde oldu hayatımda olmak isteyenlerde…Ama heyecanlanmadım sende olduğu kadar kimsede…Bedenim bir bsşka bedeni yanında çok kez hissetti belki , dudaklarım başka dudaklara değdi…Ama hiç birinde yüreğim aşk’ı hissetmedi…Hep bir umuttu , belki bu kez severim diye…Bir çok kez hayaller kurdum , sevdim.dedim,herkese…Amakimseler.bilmedi.bilmiyorlar ben sadece seni sevmiştim…Diyorum ya çok başka sevdim seni . ... Devamını GörŞimdi küçük şeylere tahammül edemeyen ben , seninle her şeye göz kapadım…Çok , çok , çok başka sevdim seni… Nasıl anlatılır , kelimeler nasıl kandırılır bilmiyorum bu sevgiye… Kendimden çok sevdim .Ve biliyorum birdahada sevmeyeceğim kimseyi bu derece…Bir gün aynada beyazlar içinde görsemde kendimi hep olacaksın içimde…Ve olacak senin eksikliğini bir yerlerde… Seni çok sevdim gözlerine aşık olduğum..Seni çok sevdim , aşkı ilk hissettiğim…Seni çok başka sevdim ben sevgili

Bazen insanın anlatamadığı o kadar çok şey oluyor ki boğazında düğümlenip kalıyor..
Yine hüsran yine hasret yine kimsesiz..

Senin bana bakan gözlerinle Kendime aynada baktığımda, Önceleri suretimdir sandım, Gülen yüzümün ışığında Benmişim sandım… Gözlerim ışık saçarken aynalara, Gülümseyen senmişsin bana, Öylesine büyümüş ki içimde sevdan Ben, senle var olmuşum, Artık, aşk değil, bana sevdasın Yüzüm dönerken yarınlara, Bir umutla tutunurken, Hayatın saçaklarına Fırtınalardan kaçışırken, Yüreğinin kıyılarına Sığınırken en kuytularına Sevdanı katık ettim yokluğuna, Güneş doğmaz sandığım ufuklarda, Bir dokunuşun, Bir elimi tutunuşun Kalbimi yerimden oynatışınla Artık, aşk değil, bana sevdasın..

Ya Kimse AnLamadı Beni... Yada AnLatamadım Kendimi Yeterince ! Neresinden Tutuysam Hayatın! ELimde KaLdı Hep Kırıkları...Kırık Döküktü Herşey Ve Her Seferinde Cam KırkLarıydı Payıma Düşen...Oysa ÖyLe Sevdimki Mavi Gökyüzünü... Ve Hep Benim oLsun Istedim Ucunu Bir TürLü Göremediğm Denizi.. Seni HerşeyinLe Sevdim Ben Ey Hayat..! Ama Sen Önce DizLerimden BaşLadın Kanatmaya! Hızını ALamadın Şimdi de Yüreğimi Kanatıyorsun...

Hayal kurabilir miydim sana dair…
geleceği görebilir miydim gözlerinde…
ellerini tuttuğumda…
ellerini tuttuğumda titrer miydi yüreğim…
ağlayabilir miydim…senden uzakta…senin sensizliğine…
yalnızlığı severim ben…bilirsin…
sevebilir miydim seni her gece…

Hani İnsan Bazen Ne İleri , Ne Geri Tek Bir Adım Atamaz Ya , Birini Yanında Tutmayı Bilemez Ama Onun Yokluğunuda İstemez . Kaybetmeyi Göze Alamaz , Ama Kazanmak İcinde Mücadele Etmez. Bağlanmaya Cesaret Edemez Ama Ondan Tamamen Kopmayıda Beceremez . Ne Sevilmekten Vazgeçer , Ne Sevmeyi Bilir. Hani Çok Sonra Zaman Geçer Savrulur Ya İnsan, O Zaman Dökülür Dudaklardan İtiraf Edercesine , 'Ne Gözümü Alabildim Ne Göze Alabildim..

Ve sana yazamıyorum sevgili, hiçbir öznede saklayamıyorum seni, yar diyorum.. Susuyor içim. Ağır ağır kanamaya başlıyor damla damla akıyorsun yüreğimden. Sen demeye kıyamadığım bensin aslında, ben diyorum susuyor dilim. Mısra mısra sıkıyoru.m kafama, sözcükler kan saçıyor duvarlara, seni içimden çıkartamıyorum. Yaralı cümleler dolaşıyor beynimde, hiçbirini sana yakıştıramıyorum. ...Ben sendeki seni değil, bendeki seni ÇOK SEVİYORUM......

Uzun zamandır girmiyorum bir bakayım dedim unutulmuşum sanırım buralarda :)

Geri