Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Haksız da değiller...Eskiden üyeler sadece kendi fotoğraflarının olduğu konular açarlardı. Şöyle boydan 5-6 foto. Hey gidi hey. Şimdi Anlıkta emojili surat anca.
Ben de açmıştım bir ara diye hatırlıyorum.
Katılıyorum ve fakat bu riskle her zaman karşı karşıyasın ama. Linkedn profilinden bile almak isteyen alır fotoğraf.Haksız da değiller...
Fotoğrafları izinsiz kullanandan tut da yasa dışı yollardan veri çalana kadar artık güven duyulmayan hiç kimseye sosyal medya hesabı bile söylenmemeli diye düşünüyorum.
Sen birkaç kişiye güvensen bile aran bozulduğunda, sana düşmanlık besleyen kişiye veri aktarımı yapabiliyorlar ne yazık ki... Son yıllarda bu konuda çok şikayet olmuştu. Fotoğrafı izinsiz olarak gruplarda paylaşılan kişiler de var.Katılıyorum ve fakat bu riskle her zaman karşı karşıyasın ama. Linkedn profilinden bile almak isteyen alır fotoğraf.
Ha forumu tam bir anonimlik ile kullanıyorsundur, forumda sadece bir kullanıcı adından ibaretsindir amenna %100 haklısın.
Ama adın, işin, yaşadığın şehir anonim değil 10 tane forumdan arkadaşın var sosyal medya takipleştiğin, anonim değilsin anlayacağın. Fotoğrafa emoji. O iş öyle olmuyor işte.
Başkasını fotosunu kendiymis gibi atanlar var onu napcazArkadaşlık yapılmaz, flört edilmez, evlenilmez, güvenilmez.
Çünkü saklayacak bir şeyleri vardır.
- kendince haklı sebepleri vardır, evet bu onu bağlar.. benim düşüncelerimi değil.
Asıp gölgesine yatacağız.Başkasını fotosunu kendiymis gibi atanlar var onu napcaz