Yılın mıymıntısı ,gıcığı,iticisi.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
ucunda ödül yok ama güzel bir kavga çıkabilir.

Ay bir tane mıymıntı var. Her şeye sızlanıyor. O olabilir.

nico olabilir hep aglıyo sabahları

S demiş,hım.......

stock
süreyya
sanem
süleyman
solitude
serasker
sade
samu
siri
shini
shinikhan

Moderatör tarafında düzenlendi:
benimki s ile başlamıyor... elendim.

*az kalsın edriyle aynı espriyi yapacakmışım son anda vazgeçmiştim..

Butun S harfli nickliler zan altinda kalmisiz @Yabani gel acikla su durumu, gerci ben olamam itici ve gicik olabilirim ama miymintiyi asla kabul edemem :$

Süleyman soyludan bahsettim sizle alakası yok D:

Lena'nın düzenli olarak "Sevimsiz, itici" dediği kişi bu dalda birinci olmalı bence. Hala da bilmem kime diyor, ben zaten bu işlerden hiç anlamıyorum öf be sjkdkd

Lena'nın düzenli olarak "Sevimsiz, itici" dediği kişi bu dalda birinci olmalı bence. Hala da bilmem kime diyor, ben zaten bu işlerden hiç anlamıyorum öf be sjkdkd
sljfkd
almisu ben onu dönüşümlü olarak farklı birilerine söylüyordum kdjf özellikle bir kişiyi hedef almıyordu....bu ara gözüme aynı zamanda bir çok kişi öyle göründüğü için yazmıyorum artık skfjs.

sljfkd
almisu ben onu dönüşümlü olarak farklı birilerine söylüyordum kdjf özellikle bir kişiyi hedef almıyordu....bu ara gözüme aynı zamanda bir çok kişi öyle göründüğü için yazmıyorum artık skfjs.
şu an büyük bir aydınlanma yaşıyorum lenasu.... oh my gosh dbcbdbn

Ben öyle bir kişiye takılıp kalamıyorum öyle ya. Bir kişiye gıcık olduysam da sonra bir mesajında gülebiliyorum. Ben birine koşulsuz biat eden tipleri itici buluyorum. Misal üye sıçsa osurdum dese gelip beğenen oooo ne güzel kokutmuşsun diyecek kadar kendine güvensiz kollektif olmak grup olmak kalabalık görünüp düşünemeyen aklını kullanmayan zavallılar beni kızdırıyor.

Ben sevdiklerimle bile kavga etmeyi yanlış bulduğumu söylemeyi severim. Beni doğru bulduğum şeyleri söyledim diye sevmeyecekse sevmesin. Kendi olamayanın başkasına nasıl faydası olsun.

Biat etmek ne ki sanal alemde. Sevmeyen sevmesin gözüm üstüne: ) canıma minnet

Geri