Yılbaşı dibi Bayram diil mi yani şimdi
Dibi değil ama başının bayram olduğu söyleniyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yılbaşı dibi Bayram diil mi yani şimdi
Çok kötüsünDibi değil ama başının bayram olduğu söyleniyor.![]()
İsmail89 ağaç kesildiğini söylüyor. Doğa hassasiyeti yüksek bir arkadaşımız kendisi. Onlarca dere-akarsu yatağına HES’ler açıldığında, yüzlerce hektarlık ormanların katledildiği imar projelerinde bir aktivist olarak kendisini ağaçlara zincirlemişti zaten. Elinde hizar motoruyla gelen ormancılar bunu görünce gözlerinden 1 er damla yaş gelmiş ve kesmekten vazgeçmişti.Çam süslemenin nesi sakıncalı?
İyi de aslında süslenen çamlarin hemen hepsinin artık plastik imitasyon olduğunu bilmiyor muymus.İsmail89 ağaç kesildiğini söylüyor. Doğa hassasiyeti yüksek bir arkadaşımız kendisi. Onlarca dere-akarsu yatağına HES’ler açıldığında, yüzlerce hektarlık ormanların katledildiği imar projelerinde bir aktivist olarak kendisini ağaçlara zincirlemişti zaten. Elinde hizar motoruyla gelen ormancılar bunu görünce gözlerinden 1 er damla yaş gelmiş ve kesmekten vazgeçmişti.
Zan altında kalıyor çünkü insan ne bilim ya sen bilirsin (: nasıl istiyorsan öyle yap işte.Evet ben kotu biriyim uzgunum. Ama 1 kere bile olsa normal sorular sorabiliyorum. Sataşmıyorum aslında sormak istediklerimi maalesef öyle alıştığım kaba bir dil ile insanları kırarak soruyorum. Aslında bu forum vb yerlerde kullandığım bir tür RPG belki de. Suçlamak için değil fakat insanlar bir şeyler yazdığı zaman tam olarak öyle olmadan tam olarak öyle olması gerektiğini söylerek beni biraz kızdırıyor.
Ama ismail'e ve mahlasa soru sorarken tamamen ciddiydim suclamaktan ziyade yazinin o yonde anlasildigini anlatmassam olmuyor. Icimdeki seytana engel olamiyorum. Sana ayak bileklerin acik dedigim post'da sen ortunmek ile ilgili dini acidan dogru bilgiler veriyordun ve ben ayak bileklerinin (tanri askina sana ait olduklarini bile bilmeden zar atmayi secmis bulundum) dogru cikacagindan bile emin degildim. Senin de olmayabilir ama acik ayak bilegi konusunda acik ayak bile oldugunu gordugumden acik ayak bilegi dedim. Ismaile de ismail aga cemaatinden misin dedim. Ismini her okudugumda yazilarini okuduktan sonra aklima gelen seydi cunku. Belki oradan degil, ama belki de oradan lanet olsun ben sadece sormayi sectim o kadar. Cevaplamak zorunda da degil elbette.
Tanri askina musluman bir ulke de o tarikata mensupmusun sorusu bence gayet guzel bir soru suclama degil. Orada insanlar dini acidan sefaat turu seylere nail oluyorlar ki ismail aga cay icermisiniz sorusuna "o cayi icene kadar 2-3 musluman kardesimizin isini hallederim bosa vakit harcamayalim" diyen iyi bir insandı. Benim sormamin suclayici gozukmesi hususu da normal onada lafim yok. Neden bana cevap verirken umursamamasi gerektigini aciklayacak bir suru cevabida olabilir. Ama bir evet bir hayir ya da yooo degilimden sonran. He tamam dostum yazip ana sayfaya donmek uzre sol usstte forum yazisina tiklayacaktim hepsi bu.
Kızdığım yok. Şakadan sordun sandım. Herhangi bir yere hiç bir zaman üyeliğim olmadı. Bana pek çekici gelmiyorlar.Beni yanlis anladin dostum. Evet genel de insanlara sataşıcı post'lar yaziyorum. Yanlis anlamakta haklısın fakat gerçekten merak ettim. Dini bütün ve düzgün konuşan birisin tamamen normal bir soruydu. Kizdirdiysam ozurdilerim.
Noel baba şerefsizdir