Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Her kim bir mümin kardeşinin ayıbını orterse Allah da onun ayıbını örter .Vaaz da verir artık..
Örttük efendim örttük söylüyor muyuz işte susuyoruz SsjsjjsHer kim bir mümin kardeşinin ayıbını orterse Allah da onun ayıbını örter .
Allah razı olsunÖrttük efendim örttük söylüyor muyuz işte susuyoruz Ssjsjjs
Hala kaç yaşına girdiğini söylemedin ? :pAllah razı olsun
şu ranklardan bi bk anlamadım adgatlhelçh
kurucu var şef var supervisor var admin var ama admin en yüksek olması gerekirken alt alttaki kişi yetki olarakkafayı yemek üzereyim.
Aslinda sistem oturakli her grup baktigi alan dalinda rank aliyoSana katılıyorum.
Aslinda sistem oturakli her grup baktigi alan dalinda rank aliyo![]()
Demicem !! SGK gün sayımı söyleyim ordan hesaplaHala kaç yaşına girdiğini söylemedin ? :p
Peki peki ben sana 30 diyorum öyle olsun hadi SjsjsjsDemicem !! SGK gün sayımı söyleyim ordan hesapla
Ne zaman gelecekHayır Hesna görse yeni yönetimi kabullendiğinizi size de sapık derdi Sjsjsjj
Bana ulaşsa halledeceğim fakat gelmek istemiyor sanırım acı hatıralar biriktirmişler biz bişey yapamayızNe zaman gelecek![]()
Kimi sevsek gidiyor...Bana ulaşsa halledeceğim fakat gelmek istemiyor sanırım acı hatıralar biriktirmişler biz bişey yapamayız![]()
Sevseler giderler miydi ?Kimi sevsek gidiyor...