Linux
Üye
- Web sitesi
- www.forumzar.com
Yeni yönetim CAN`dır. Tanısanız, seversiniz.Yeni yönetimden korkuyorum ben hedef alamıyorum.............![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yeni yönetim CAN`dır. Tanısanız, seversiniz.Yeni yönetimden korkuyorum ben hedef alamıyorum.............![]()
Bende aynı problem oluyordu ama çerezleri temizledim düzeldi..Sadece mobilde oluyor hocam. Çok da dert değil. Aç kapa düzeliyor![]()
Gözüme kestirdim bi kaç tanesini djsjjsxjks.Tam olarak kimden korkuyorsun Sjsjssj
Sorun orda kendilerini tanıtmayıp sessiz kalmayı tercih ediyorlar....... .dYeni yönetim CAN`dır. Tanısanız, seversiniz.![]()
Sessizlik bazen iyi degilmidir amaSorun orda kendilerini tanıtmayıp sessiz kalmayı tercih ediyorlar....... .d
Kim demiş onu ben demedim, ben demediysemde iyi değildir o.Sessizlik bazen iyi degilmidir ama![]()
Gayet ilgililer, swat beyle rumuz üzerine bir akit yapıldı.
Kenan "Chelt" İmirzalıoğlu beyle ise forum belediye başkanlığı için siyasi görüşmelerimiz devam ediyor. Kendisi umre dönüşü 3 tır dolusu hurma getirdiğinden şu an bir takım ticari işler ile meşgul..
Bizede zemzem suyu gelir mi.
Geliyor gelmekte olan SsjsjsjOnu son nefesini verecek (banlanacak) üyelere takdim edeceklermiş, huzur içinde yatsın diye.
Onu son nefesini verecek (banlanacak) üyelere takdim edeceklermiş, huzur içinde yatsın diye.
Ben de babanneBaba gibi takılıyoruz, evlat olasım yok.![]()
Ben de babanne