Yeni yönetimin bize üvey evlat muamelesi yapması

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bizde aslında forum sahibi üst yönetim felan algısı yok, ekip olarak sadece görev dağılımı yapıyoruz Ekip Lideri @oMeN aramızda konuşuruz işte rehber de kalacaklar bunlar com.tr de şunlar bundan ayrı megaresim adı altında resim upload sitemiz de var başka siteler de var herkesin görevi farklı ve kimse kimseye karışmaz :) hesap vermez yemek ısmarlamaz nargile söylemez sofraya hep beraber oturur , hep beraber kalkarız aç isek aç tok isek tok olarak. Ayrıca şunu da belirtmek isterim İRC kullanıcısı olabiliriz eskiden yani bu 98 99 yıllarında başlanmış ve muhtemelen ekip deki bir çoğumuzun 2000 2001 yıllarında bıraktığı söz konusudur bakmayın yani irc e girdiğimiz de yok yani takıldığımız sunucu yok

Bizde aslında forum sahibi üst yönetim felan algısı yok, ekip olarak sadece görev dağılımı yapıyoruz Ekip Lideri @oMeN aramızda konuşuruz işte rehber de kalacaklar bunlar com.tr de şunlar bundan ayrı megaresim adı altında resim upload sitemiz de var başka siteler de var herkesin görevi farklı ve kimse kimseye karışmaz :) hesap vermez yemek ısmarlamaz nargile söylemez sofraya hep beraber oturur , hep beraber kalkarız aç isek aç tok isek tok olarak. Ayrıca şunu da belirtmek isterim İRC kullanıcısı olabiliriz eskiden yani bu 98 99 yıllarında başlanmış ve muhtemelen ekip deki bir çoğumuzun 2000 2001 yıllarında bıraktığı söz konusudur bakmayın yani irc e girdiğimiz de yok yani takıldığımız sunucu yok
Ekipsiniz yani esas sahibi değilsiniz...anladımmm...
şu sofra olayı beni biraz düşündürdü neyse sjnxjd
hoş geldinizzzz

protesto yürüyüşünde müzik açan islamcı'ya "günah" diye zorla müzik kapattıran daha da islamcı kitle şoku benzeri, eski irc'cilere daha da irc'ci kitle şoku görmek istiyordum şu forumda ama görüyorum ki yeni arkadaşlar daha rahat kafadalar. güzel güzel.

ben öyle bir şey hissetmedim, aynen devam .p

Ramazanda ben off oluyorum la . sekerim düşüyor sinirlenip forumun yarısını atmıstım bi kere o günden beri tobeliyim ramazanda gelmiom az bakıyom :DDD

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Bide ben irc kökenli değilim ogame falan oynardım . Gameforge forumlarında görev falan almıştım . Bi gün bi sunucuya girdim . Kızın birine SElam dedim . SEvgilime nasıl selam dersin dedi birisi attı beni kanaldan :(

Derken derken takıldık işte möçzxçmö

• Kahkaha
Bide ben irc kökenli değilim ogame falan oynardım . Gameforge forumlarında görev falan almıştım . Bi gün bi sunucuya girdim . Kızın birine SElam dedim . SEvgilime nasıl selam dersin dedi birisi attı beni kanaldan :(

Derken derken takıldık işte möçzxçmö
Tr de diyalog da gördüm seni hızlıydın baya Ssjsjsj ayrıca sen ramazan da gelme ozaman hiç gelme yoksa vay halimize :d

insan örselenmeye alışınca boşluğa düşüyor tabi
yıllarca anlatılmaya çalışılan mücadelesi verilen yönetim anlayışı gibi geldi bana daha çok :honk:

Acılarının çocuğu forumsalcılar.
Ban yok, kaos yok, yönetimden haddini bil diye çıkış yapan yok, hatta yeni yönetim ortalıkta hiç yok...............
Ne dersen de, ne istersen iste, hatta laf sok genede ilginç bir şekilde sessiz kalıyorlar. Forum buz gibi, hiç değilse ısıtıcıları açında biraz ısınalım irc yönetimi, teşekkürler..........

Acılarının çocuğu forumsalcılar.
Ban yok, kaos yok, yönetimden haddini bil diye çıkış yapan yok, hatta yeni yönetim ortalıkta hiç yok...............
Ne dersen de, ne istersen iste, hatta laf sok genede ilginç bir şekilde sessiz kalıyorlar. Forum buz gibi, hiç değilse ısıtıcıları açında biraz ısınalım irc yönetimi, teşekkürler..........
Yönetim hedef alınmayınca heyecan oluyormu yani Sjsjsjs

Yeni yonetimin serefine sercedesi bannayin .p

• Üzgün
Geri