Yeni Telefon Şarj Etme Yöntemi :)

Konu sahibi son olarak 3331 gün önce görüldü
1376978_340550482757306_99891668_n.jpg

Bağladım ama hala bağla diyo :o

Gevşek bağlamışsındır o yüzden etmiyor olabilir :haha:

Üşengeciz falan ama yaptığımız işte gevşeklik olmaz gardaş :p
Bi yerde bişeyi gözden kaçırmışım demek ki, du bakalım kokusu çıkar yakında :zuha:

Üşengeciz falan ama yaptığımız işte gevşeklik olmaz gardaş :p
Bi yerde bişeyi gözden kaçırmışım demek ki, du bakalım kokusu çıkar yakında :zuha:
O zaman eyvallah gardaş :zuha:
Bende sıkıntı yok şuan sım sıkı bağladım şarj oluyor şuan..
Bu arada sana bi yöntem söyliyeyimmi daha hızlı şarj ediyor :haha:

Öle mi, di bakiim neymiş :p
Kabloyu telefona tam 4 tur dolandır ve 2 kere düğüm at, o zaman 2 kat daha hızlı şarj oluyor :zuha:

Bu arada doktooorr bana enerji yüklemesiyle ilgili bilgi veriyordun dün yarıda kaldı diyet programı falan hala yapmadın :pat:

Kabloyu telefona tam 4 tur dolandır ve 2 kere düğüm at, o zaman 2 kat daha hızlı şarj oluyor :zuha:

Bu arada doktooorr bana enerji yüklemesiyle ilgili bilgi veriyordun dün yarıda kaldı diyet programı falan hala yapmadın :pat:

Ooo her dediğim ciddiye alınacak olsaydı şimdiye forumu hacklemiştim :honk:
Deneme sürümlüğün hayırlı olsun bu arada, mod olunca bizleri unutma :zuha:

Ooo her dediğim ciddiye alınacak olsaydı şimdiye forumu hacklemiştim :honk:
Deneme sürümlüğün hayırlı olsun bu arada, mod olunca bizleri unutma :zuha:
Teşekkür ediyorum ama biz geçmişimizi azla silemeyiz ve her daim göz önünde tutarım o yüzden senin yerin bende ayrı sıkıntı tınne ama şu diyet programımı bi yapaydın eeyidiiii :haha:

Teşekkür ediyorum ama biz geçmişimizi azla silemeyiz ve her daim göz önünde tutarım o yüzden senin yerin bende ayrı sıkıntı tınne ama şu diyet programımı bi yapaydın eeyidiiii :haha:

Iki kere teşekkür ettim :dyg:
O yüzden teşekkür et vazgeç tekrar teşekkür et dedim :honk:

Tamam o iş bende bugün yazıcam sana bi diyet ;)

Iki kere teşekkür ettim :dyg:
O yüzden teşekkür et vazgeç tekrar teşekkür et dedim :honk:

Tamam o iş bende bugün yazıcam sana bi diyet ;)
Evet dikkatimi çekti bu söylediğin ama ben şahsen senden açıkcası 3 teşekkür bekliyordum çünkü kullandığım o cümleler 3 teşekkürü hak ediyorlardı :zuha:

Evet dikkatimi çekti bu söylediğin ama ben şahsen senden açıkcası 3 teşekkür bekliyordum çünkü kullandığım o cümleler 3 teşekkürü hak ediyorlardı :zuha:

Olmaz. Kademeli olarak arttıralım ki ileride bi önemi olsun di mi :zuha:

Olmaz. Kademeli olarak arttıralım ki ileride bi önemi olsun di mi :zuha:
Kademe kademe diyorsun yani ? Aslında bende aynı fikirdeyim katılıyorum sana yoksa bir önemi kalmaz dediğin gibi :zuha:

Geri