Yeni insanlarla tanışmak

Konu sahibi son olarak 806 gün önce görüldü
Yeni bir kedi dururken gidip başka bir insanla tanışmak...

Bence mantıksız, tercih kediden yana olmalı.

sorunum tanışmak değil,bağ kurup bunu devamlı hale getirmek.
ben hayattaki her şeye çok çabuk bağımlı olma eğilimi olan bir insanım bu yüzden çok fazla insanla tanışmaktan ürkerim ve seçici olmak isterim.
mesela şuan eskilerini verip yerine naylon leğen ve mandal seti almak istiyorum.
daha kullanışı geliyor.

Son düzenleme:
o kadar çok boş beleş insanla tanıştım ki artık inanın hiç istemiyorum
tanışık olduklarım az olsun öz olsun yeter

Demirbaşlar zaten sabit. Yenilik iyidir, farklı dünyalar, farklı bakış açıları...

umarım yeni tanıştığım insanlar kolpa ve yalanççı çıkmaz heueueuueh

Yeni görenler soğuk ve sinirli durduğumu söylüyorlar. Halbuki çok sakin ve sıcak kanlıyımdır ama ilk etapta yansıtamıyorum demek ki

Hayatımın içine edecekseniz benimle tanışmadan lütfen yok olun

Son 3 ayda 100 kisiyle tanistim 50siyle flôrtlestim 3úyle goruntulu konustum

Kaliteli, nitelikli, donanımlı olduklarına kanaat getirdiğim her insanla tanışmayı, sohbet etmeyi severim.
Sahip olduğunuz çevrenizin niteliği önemlidir yoksa tabii ki her ortamda her insan ile tanışmak doğru değildir.

taşınışın kaynaşın
birbirinizi üzmeyin

Bu da artık son mesajım olsun, Allah mı söyletti acaba? Sabah 08:15'te çorba içerken yazarım diyecektim, sabaha çıkmaya senedim mi var?

Hayatıma 2021 yılında Anıl diye biri girdi. Ne kadar da güzel bir adamdı. Evine mi girmedim evime-yaylama mı almadım? Yaylaya herkes gelemez öyle. O kadar kıymetliydi. Çarptı bizi. Bunu milyonlarla açıklayabiliriz. Kime ne kadar borcu var bilmiyoruz.
Kızını yeğenim gibi seviyorum, Allah kızı için selamet versin.

İstemiyorum artık yeni birileriyle... İstemiyorum.

Ben artık yatayım bir zahmet. İyi geceler.

Herkesle aynı samimiyetle konuşmayı sevmiyorum ya . O benim arkadaşım kankim kulplari takarak. Fazla insanla micmic dialoglar bana göre değil.

Geri