Yeni insanlarla tanışmak

Konu sahibi son olarak 807 gün önce görüldü
müsait zamanlarda
tanışmak lazım

İnsan toplum içinde gelişir ve güzelleşir.
Bir kere kendinizi yalnızlığa terk ettiniz mi, geri dönüşü olmuyor.
Çünkü iletişim kurma yeteneğinizi kaybediyorsunuz.

Pandemi dönemi de hepimizi bu geri dönüşü olmayan yola itti. Samimi olduğunuz insanlarla bile artık samimiyetiniz eskisi gibi değil.
Hepimiz biraz veya fazlaca içimize kapandık. Dün Mahmut'u arabaya almadım, görmezden geldim geçtim. Sonra düşündüm, ben bunu niye yaptım? Başkası da almayacak, çünkü dolmuş'a bile para vermez, yok der iner. Aldığı borcu ödemedi diye yapmış olabilirim ama adam garip. Pandemi sonrası böyle olduk maalesef.

yeni insan tanımak değilde kendimi yeni insanlara anlatmak artık çok zor gelmeye başladı.. ki çok insan sevmiyorum zaten çevremde. az öz olsun bana yetiyor.

Yani ne bileyim ben artık kendimi anlatacağım yeni bireyler istemiyorum mümkünse hayatımda. Hatta bazılarını kelepir veresim var.

• Beğen
Tepkiler: Sim
Yeni insan tanimayi sevmiyorum sanirim.
Ben eskilerle küsüp yeniden barisiyorum .

Hiç insan sevmiyorum.
Japon balığı seviyorum.

yeni insanlara kapali olmamali insan
insan yenilerle tanistikca hayatin deyisikligini görür

Yeni tanışıklıklar beraberinde yeni hayal kırıkları,yeni acılar ve üzüntüler getirir..

Sektörden dolayı genci ve yaşlısı ile iletişim halindeyim.ama belli düzeyde kalite takılan insanlar bunlar.
Ama samimiyet yok tabi.
Arkadaşlarımla devam ediyorum şu an

tanımak istediğim insanlar beni her seferinde yanıltıyorlar artık tanımak istemiyorum

Gemi yükünü alalı çok olmuş, insanları gönlünde yer etmeye davet etsen ya divanın uymuyor ya da gönlün dar geliyor. Bazen de salon salomanje kalıyorsun... Sonra niye kendimi melun bir yolda meşgul edeyim ki diye benliğin ile mukayese ediyorsun... Keşfetmek, tanımak, ölçeklendirebilmek, iki taraflı bilinmezliği paylaşmak keyifli bir eylemken, denklem çözüldüğünde - cevaplar oturduğunda sırtına binen kambur misali bir zorundalığa döndüğü anda ruhunun yılgınlığı inkişaf oluyor. Anlayan yoluna bakıyor, anlamayan ise ebleh bir şekilde devam ettiği sanrıyı kanıksıyor.

Az önce bir arkadaş ile sohbet ettik deprem döneminde ki bazı şeyleri anlattı üzüldüm. Tanımadan bilinmiyor insanın içindeki hisler enkazlar yada acılar.

Potansiyeli yüksek gizemli biri görürsem direkt tanışırım yeni insanlarla tanışmak kaynasmak güzeldir lol

Geri