Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kış ayları da yoğun yağmur yağışı ile uğraşıyoruz ancak sonuçta kar yağmadığı için hayatı kısa süreli etkiliyor.Hiç çekilmiyorr![]()
Klimalı elbise bulursak sokakta gezeceğiz ancak yazlıkta da nem var, sıcaklık aynı... Yayla dersen de orada deniz yok zaten ve pek yayla insanı değilim.Evde oturursa 7 24 tabi sevmez
yazlıga git nebilim ekşin lazım x s
22 derecede bile üşüyüp, öte yandan yaz aylarını sevmeyen bi ruh hastası olduğumu dostlarım bilirler.............
İl bazında durum değişiyor çünkü burada öğlene doğru sokakta adım bile atamıyorsun.Hadi gözünüz aydın kışseverler. 13 derece İstanbul şu an.
kansızlık ile alakalı bir sorun çıkmadı hiç lefty; sanırım benimki nanemollalık.sdklfj klimadan hiç hoşlanmam mesela, hemmen çarpar beni oram buram ağrır. ayaklarım 22 derecede bile üşür 41961464 kere tuvalete giderim.... bu hayat, hassas bünyeler için bir cehennem......O nasıl oluyor ki? Kansızlık olabilir mi?
Klimalı ortamı ben de çok sevmiyorum ve ayarını biraz yüksek tutunca fazla etkilemiyor. Klimalı ortamdan sıcağa sonra tekrar soğuk ortama derken çarpmaması mümkün değil.kansızlık ile alakalı bir sorun çıkmadı hiç lefty; sanırım benimki nanemollalık.sdklfj klimadan hiç hoşlanmam mesela, hemmen çarpar beni oram buram ağrır. ayaklarım 22 derecede bile üşür 41961464 kere tuvalete giderim.... bu hayat, hassas bünyeler için bir cehennem......
O gunler geldi. Merhaba hirkalar, merhaba trikolar, merhaba canim semsiyem. Ben de sizleri cok ozledim. Mayo bikini parmak arasi terlikler defolabilirsiniz..4 ay da tatil yapsam 10 gun de tatil yapsam, denizin icinde oldugum an disinda su yazi hic sevmiyorum ya. En guzeli ilkbahar ve sonbahar. Aksamlari hirka almalik gunleri severim sadece.
Nem ve sıcak yüzünden gündüz klimalar çalışıyor ancak gece serinledi. Bu ısı farkı ise hasta ediyor.Bitti cok şükür....
Haftaya istanbul'da havalar 28 dereceyi bulacakmış..yani dediğin gibi tam hastalık havası.. ama olsun ya.. en azından sömürücü sineklerden kurtulucaz.sNem ve sıcak yüzünden gündüz klimalar çalışıyor ancak gece serinledi. Bu ısı farkı ise hasta ediyor.