Yay burcu neden sevilmez?

S
  • Kullanıcı Simurg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Astroloji
Yay burcunu sevmeyen, yaka silken insanlar illaki vardır.

Bunun nedeni olarak genelde; patavatsız, çapkın, bağlanamayan ,maceracı, duyarsız, kolay sinirlenen, kibirli olmaya eğilimli, sorumsuz , kolaya kaçan yönlerini sunarlar.

Akrep'in sivri duygulardan arınmış,yüzeysel ve anlık yaşayan hali.
Severim genelde

Yahu bu yaylara çapkın diyorsunuz çok canım sıkılıyor :( Yay olan hiçbir tanıdığımın bir numarası yok gözünü sevdiğim. Hepsi sap. Belki muhabbet kuşlarının ismi "Çapkın"dır. :liv: Ya da en sevdikleri şarkı, Candan Erçetin'den "Çapkın" olabilir. Ne kötü ithamlar, hepinizle küstüm. Belki patavatsızlık şeysi biraz doğru, diğerlerinin hepsini reddediyorum hakim bey. #direnyayburcu

aha hediyem size

o nasıl tatlı bakışlaaar, o ne baygın gözleeerrrr dırırırm

[YOUTUBE]QbfiWj-QWoo[/YOUTUBE]

Yolasım geliyor bazen, insanı deli eder şu umursamaz duyarsız tavırlarıyla.. Ama severim.

Evet katılıyorum hiç çapkın yay görmedim değiliz bence

Evet katılıyorum hiç çapkın yay görmedim değiliz bence

Naaaan o nasil avataaar asik oldum resmen. :k1:
Evet ya bizim ne varsa dilimizde. Kasmiyoruz diye adimiz capkina cikiyor. Ben de erkeklerinin capkin olduğunu düşünürdüm hep ama sanirim ayni şey geçerli işte .d

Naaaan o nasil avataaar asik oldum resmen. :k1:
Evet ya bizim ne varsa dilimizde. Kasmiyoruz diye adimiz capkina cikiyor. Ben de erkeklerinin capkin olduğunu düşünürdüm hep ama sanirim ayni şey geçerli işte .d

Yemelik tam :d
Tabii ya saman altndan su yürütmüyoz diye oluyor bunlar samimiyetimiz yanlış anlaşılıyor :nopsrn:

Caniniz cehenneme lanet olasi elestirmenler.

Geri