Yattığınızdan daha yakışıklı uyanmanın 4 yolu

Konu sahibi son olarak 14 gün önce görüldü
Tükürün, fakat çalkalamayın. Sabah daha yakışıklı kalkmak için ipuçları.
Bilim yataktan kafayı kaldırırken oluşan düz saçlar için yeni çözümler sunmuyor. Fakat biz size iyi dinlenmiş, rahat ve evet, daha yakışıklı uyanmanın birkaç ufak, basit ipucunu vereceğiniz.

İş kaygılarını rafa kaldırın
Bilgisayarınızı ve akıllı telefonunuzu planlı bir şekilde kapatın. Northern Illinois University’nin araştırmasına göre e-maillerini ve telefon kontrollerini belli bir saate ayarlayıp, sonrasında uzak kalan insanlar daha sağlıklı uyku uyuyorlar.
Araştırmacılara göre bir deadline koymak sizi işlerinizden psikolojik olarak ayıracak ve rahatlatacaktır.

Kaybeden tarafta olmayın
Yatakta yeni bir pozisyon deneyin: Avustralya’da gerçekleştirilen araştırmaya göre karnınızın üzerine yatmak göz sıvısı basıncını artırıp, glokom riskini artırabilir ve yakın görmeyi zorlaştırabilir.
Yani sırt üst yatmaya çalışın, tabi eğer uyku apneniz yoksa. Bu durumda Türkiyeli araştırmacılara göre sağ tarafınıza yatmak doğru olacaktır.

Kırışıkları düzleyin
Kendinizi yatağa vurmadan, yüzünüzü koruyun. Austin, Texas’da dermatolog olarak çalışan Ted Lain’e göre Retin-A ve C vitamini serumları ve bazı gecelerde de kompleks vitamin serumlarını cildiniz için kullanabilirsiniz.

Ağız çalkalama döngüsünden çıkın
Tükürük mikropları yıkayarak uzaklaştırır ve restoratif mineraller ile dişlerinizi temizler. University of Washington’da diş sağlığı üzerine çalışan Dr. Marilynn Rothen’e göre uyudukça daha az tükürük salgılarız.
Yatmadan önce, florürlü diş macunu ile dişlerinizi fırçalayın. Sonra tükürün ama durulama yapmayın. Böylelikle dişlerinizde koruyucu bir florür tabakası kalacaktır.

Tükürün, fakat çalkalamayın. Bu cümleyi sevdim :p

Çirkinler kendinizi kandırmayın kalktığınızda yine çirkin olacaksınız.. .d

yakışıklı uyanılmıyor
sarılıp yatmayınca demiş
ünlü bi dolanır

Kadınlar için bu münkündür.....
Yüzünü yıkican.. işte diş temizliğidir fln
yapican... Saclarını tara.. inek yalamışcasına yapıştır kafana. Onu öyle bir bağla, öyle bir bağla ki.. sabaha kadar ineğin yalamışlığı şacında olsun... Uyandığında ac sacını toka izin görünsün... piff.. Ne sallayım size... kim sabah uyanınca güzel.. kim yakışıklı allasen... Sac baş birbirine karışmış... Elektrik carpmış gibisiniz be....

Vallahi ben 2 saatlik uykuyla kalkınca bile sanki hiç uyumamışım gibiyim gören demiyor yenimi kalktın gözünden uyku akıyor bu cümleyi
hiç duymamışımdır. çok dinç ve zımba gibiyim özün kısası yeni uyandığımda bile beyfifeysim canısı heueheh

Daha fazla yakışıklı uyanirsam kivancin hakkında c şansı kalmaz , istemiyorum bu rekabeti

yıllar beni çirkinleştiriyor
işine gelirse

Geçen 1 kalktım Ali Seven'e benziyorum ne kadar içtiysem akşamınan valla elimde bir cümbüşüm eksikti.​
600x600.jpg

Vallahi ben 2 saatlik uykuyla kalkınca bile sanki hiç uyumamışım gibiyim gören demiyor yenimi kalktın gözünden uyku akıyor bu cümleyi
hiç duymamışımdır. çok dinç ve zımba gibiyim özün kısası yeni uyandığımda bile beyfifeysim canısı heueheh

Geri