Yaşadıklarına gülümse hepsi rüya nasılsa.

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Ya düşünüyorum da bazen Hani kendimize çok dert ederiz ya Bazı konuları sıkıntı olarak görürüz yok Param yok Yok işim yok yok sevgilim yok dinlenemiyorum eğlenemiyorum falan filan ne kadar komik değil mi bu ajitasyon yapmıyorum Düşünsene Senin yok diye Dert ettiğin konular mesela ayakları olmayan ya da görme yetisini kaybetmiş birisi için rüya. O zaman biz neden şu anda yaşadığımız rüyanın tadını çıkarmıyoruz düşünmek lazım değil mi?....

Evet abi.Dogru diyosun.
Bu mantikla evden disari adim atmamak lazim.
Bazen de öküz olup sadece hangi otu yesem derdim olsa diyorum.

Hani şükür etmek denen bir kavram var ya işte tam onun Zirve noktası yaşadıklarımız sahip olduklarımız böyle bakınca daha güzel değil mi Dünya düşünsene bugün eleştirdiğimiz Hatta kızdığımız istemediğimiz Suriye'deki insanları düşünüyorum Düşünsene Onların da bir sürü hayali vardı bugün bir memlekettir bile yok İyi ki ülkem var dememiz lazım değil mi. Maddi sıkıntılar yüzünden aç kalanlar var Somali'de Afrika'da bir deri bir kemik kalan insanları görünce bugün güzel bir tatlı Ya da et yemeği yemedik diye üzülüyoruz ya şükür etmemiz gerekmiyor mu. Kimisi de kalkıp şunu diyor bize her şeye şükretmesini alıştırdılar zaten az veriyorlar ya buna da şükür edin diyorlar diyor Kimisi.. soruyorum Bugün senin sofranda görmek istediğin et yemeğinin Hayalini bile kuramayan var senin almak istediğin arabanın ya da havuzlu evin Hayalini bile kuramayan insanlar var Şükür etmen gerekmiyor mu. Bugün elinde binlerce liralık telefonu sallayarak hala ülkem batıyor işsizlik var Millet aç gibi bir sürü zırvalık söylüyorsun düşün sen arkadaş bir yerlerde anne ve baba sırf çocuğu Yaşasın diye ölmeyi bile kendine bir Kurtuluş sayıyor yinede şükretmez misin.

Evet abi.Dogru diyosun.
Bu mantikla evden disari adim atmamak lazim.
Bazen de öküz olup sadece hangi otu yesem derdim olsa diyorum.
Baktığın yer yanlış bu yanlış anlaşılma bile benim için yanlış Sen bilirsin deyince sorun yokmuş herkes görmek istediği gibi görür anlamak istediği gibi anlar Saygılarımla

Birisi bir konuda bir tez savunuyorsa antitezi sunmak için ilk önce konuşmasını bitirmesini beklemen gerekiyor sana küçük bir tüyo Süreyya

Baktığın yer yanlış bu yanlış anlaşılma bile benim için yanlış Sen bilirsin deyince sorun yokmuş herkes görmek istediği gibi görür anlamak istediği gibi anlar Saygılarımla

Öküz olsam,dünya dertlerinden arinmis olurdum erbabinda..

He Yani diyorsun ki biz insanız daha iyisini elbet hak ediyoruz daha iyisini istemekten daha doğal ne var Eyvallah haklısın. Ancak şöyle bir durum var daha iyisini isteyebilme için daha iyisinin ulaşılma yöntemlerini ve metotlarını bilmeli bunları bildiğin zamanda hayata dönüştürmek için ne yapman gerektiğini planını kurmalısın Peki ya senin insanın Yaşamının için kurduğun hayaller başkalarının ihtirasları yüzünden belki de seni hiç anlayamayacağın şekilde senin insani değerlerden uzaklaşmasına sebep oluyorsa ol duruluyorsa geldiğin durum ve pozisyon şükret Ben gerektirmiyor mu

Kamil abi yine çok güzel yardırmışsın. Özlemiştik hoş geldin

Şükrediyorum arkadaşlar şükrediyorum hani bu aralar işim yok diye sızlanıyor dum ya bugün Aydın Bulvarda gezerken bir anneyi gördüm 2 tane engelli oğlunu gezdirmeye çıkarmış bulvara ve araba ile yol verdiğimde görmüştüm İşte o an Allah'a şükrettim bahsettiğim konu buydu benim daha iyisi için kurduğum hayalleri o gençlerin düşünme şansları bile yok Allah böyle uygun görmüş elbette bir de beni etkileyen bir manzara şu oldu annelerinin onlara ellerinden tutarak karşıya getirmesi iyiydi gülümsüyordu Ne mutlu o anneye Helal olsun dedim içimden ve bugün elleri öpülesi annelerin olduğunun tekrar tekrar farkına vardım. Ben bu şekilde her türlü gülümsemeyi Başaran annelere hayranım gelgelelim geleceğin annesi olacak olan günümüz kızının hal ve hareketlerini Tasvip etmiyorum. Allah hakkımızda ve herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah Güzel düşünelim her şey güzel olsun hepinize sevgilerimle...

Zaten rüya aleminde degilmiyiz kamil abi... biz uyandigimizda ne yapacagiz onu dusunelim.... onu dusunmeye baslayinca da her sey boş geliyor be abi....

Geri