Yarin büyük kavga var. Okul arasi

• Kullanıcı JeteR96
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 4889 gün önce görüldü
Nerde okul söyle bana polisi arayalım kavga olmadan bitsin :D en güzelide bu daha kaç yaşındasınız ki kavga ediyorsunuz ya annenniz babanız sizi okula kavga edin diyemi yolluyor.erkelerin hepside git giriş demiş resmen.

bravo :)
şiddetten herzaman kotuluk dogar.dovuseceksınde ne olucak adamı dovdugunde grurmu duyucaksın kendınden .sana madalyamı takıcaklar.yada onu yaraladıgında hıcmı vıcdan azabı duymayacaksın.ya sana bırsey olursa kolun bacagın gozun cıkarsa yada yuzunde oranda buranda kalıcı bır ız olursa hıc pısman olmayacanmı.keske demeyecenmı elbette dıyeceksın.
Unutmakı kavga eden ınsan korkak ınsandır.kendıne guvenı olmayan ınsandır.sadece kendıne anlık cesur gorur.

Sorunun neyse dıyalogla cozmenı onerırım.

Nerde okul söyle bana polisi arayalım kavga olmadan bitsin :D en güzelide bu daha kaç yaşındasınız ki kavga ediyorsunuz ya annenniz babanız sizi okula kavga edin diyemi yolluyor.erkelerin hepside git giriş demiş resmen.

Bırak bırak gitsin,gitsinde görsün ebesinin köşesini.
Ama ben didim dersine çalış gitme diye,erkeklerin hepsi demiyeydin iyiydi .s

Sunuda ekleyeyım basıt nedenlerle kavga etme.helekı okul kavgalarını hıc etme.bugun dovustugun kısıyle yarın kol kola gezersın.

Hiç öyle arkanı felan toplama tek git teke teke çık evet belki çok kişi dalabilir ama adamlığını koyarsın ortaya unutma genç ;)

Onurcan'ın söylediğine katılıyorum adamın arkası varmış abisi varmış gibisinden ürkme. Sen haklıysan emin ol onlarda adamsa gelip sana el kaldıramazlar. Ben hiç unutmam lise sondayken bir çocuğu dövmüştüm ve sonuna kadar haklıydım. Neyse bu abilerini tanıdıklarını çağırmış bi 10 kişi önümü kestiler. Adama güzelce durumu izah ettim. kardeşini dövdü eve gönderdi. Yani sen haklıysan hiç bir zaman geri adım atma sonuna kadar yürü. Ne olur yani en fazla dayak yersin. Dayak yemek onursuz olmaktan iyidir unutma..

Koy kafayı ilerle ne bakıyosun arkana :)

Tabiki bazı arkadaşlar kavga iyi değildir. diyalogla halledin gibisinden kelimeler kullanıyor. Ama malesef öyle bir devirde yaşıyoruz ki. Sen ne kadar insanlarla diyalogla halletmeyi düşünsende Unutmamak lazım; " Tektir ile uslanmayanın hakkı kötektir " diye bir söz var malesef.. Bu arkadaş küçükten kendisini savunmazsa hakkını aramazsa ileridede böyle devam edicek. pısırık insan olup çıkıcak.

Döner bıçaklarıyla saldıralım abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Saçma sapan çocuğa akıl vermeyin.Siz iyimisiniz? Çocuk 20 yaşında vs daha yüksek bir yaşta dseğil ki..14 Yaşında ne kavgası.Ya yanlış bir şey olsa,karşı taraflar kesici aletlerle gelse.Akıllı olun azcık yahu ne bu şiddet hastalığınız.Çocuğa örnek olcağınıza verdiğiniz örneklere bakın. Ayakta Alkışlıyorum sizi gerçekten.Bravo.

Eğer internetten hiç tanımadığı bi insanın önerilerini alıp döner bıçağını da bulacak kapasitedeyse, bu çocuk o kavgadan zerre zarar almadan çıkar.

Karşınızda ki daha çocuk yetişkin değil.Siz erkekleri gaza getirmek yeter.O kavga anında her şey yaparsınız.Çocuğa daha farklı şeyler öğreteceğinize nasıl kavga edebilrsin diye taktikler veriyosunuz.Çocuğun başına bir şey gelse hanginiz bunu üstlenecek.14 Yaşında diyoruz.Daha çocuk o yahu.En azından bana göre çocuk ve vereceğiniz her taktiği uygular.Tipik erkek gazlaması.

Karşınızda ki daha çocuk yetişkin değil.Siz erkekleri gaza getirmek yeter.O kavga anında her şey yaparsınız.Çocuğa daha farklı şeyler öğreteceğinize nasıl kavga edebilrsin diye taktikler veriyosunuz.Çocuğun başına bir şey gelse hanginiz bunu üstlenecek.14 Yaşında diyoruz.Daha çocuk o yahu.En azından bana göre çocuk ve vereceğiniz her taktiği uygular.Tipik erkek gazlaması.

14 yaşındaki bi veledin tutup 20 yaşındaki biriyle kavga edeceğini sanmıyorum.
Karşısındaki de taş çatlasa 14-15 yaşlarında bi şeydir,ve bu yaşlarda birininde tutup bıçak çekeceğini hiç sanmam + kavga bile yaptığını sanmıyorum bugün ben bu elemanın.

Bide şimdi girip yazıyormuş:"Locken @hastaneden yazıyorum kanky" diye. Fena trollenirim.

14 yaşındaki bi veledin tutup 20 yaşındaki biriyle kavga edeceğini sanmıyorum.
Karşısındaki de taş çatlasa 14-15 yaşlarında bi şeydir,ve bu yaşlarda birininde tutup bıçak çekeceğini hiç sanmam + kavga bile yaptığını sanmıyorum bugün ben bu elemanın.

Bide şimdi girip yazıyormuş:"Locken @hastaneden yazıyorum kanky" diye. Fena trollenirim.

Öyle deme..Dediğin gibi olmuyo.Haberlerde neler görüyoruz.Bu yaştaki gençlerin aklı bir karış havadadır.Hiç bir şeyden korkmazlar.

Neyse konu fazla uzadı,eleman kavgayı yapmışsada bitmiştir zaten.
Ona geçmiş olsun dileklerimi gönderir konuyu kilitlerim.

Dün gece iyi trolledim eleman kusrumada bakmasın :D

kilit_zps69c44c1c.png

Geri