Yardılış Teorisi mi Evrim teorisi mi ?

Konu sahibi son olarak 3648 gün önce görüldü

Yaradılış teorisi mi , evrim teorisi mi ?

• yaradılış teorisi

Kullanılan: 2 33.3%
  • evrim teorisi

Kullanılan: 3 50.0%
  • kararsız

Kullanılan: 1 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    6
Siz yaradılış teorisine mi inanıyorsunuz yoksa evrim teorsine mi ? Bence iki teoride de soru işaretleri bulunmaktadır . Yani insan eğer maymundan evrim geçirerek günümüzdeki haline geldiyse ... İnsanların sahip olduğu zeka , düşünce , duygu evrim bunların hepsini sağladı mı ? Yaradılış teorisinde de hala soru işaretleri bulunmakta . Peki siz hangsini savunuyorsunuz ?

Evrim teorisinin anlatmadığınız haline inanıyorum...

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her şeyden önce yaratılışı teorilere dayandıran başlıkla ilgili sınırlamaya yanıtım hayır.
Teoriler evrendeki olguların varsayımsal boyuttan bir aşama üstteki,bir alanda gerçekliği kanıtlanmış ifadesidir.Aynı zamanda henüz yasa niteliğini alamamış,evrensel gerçekliği bulunmayan iddialardır.
Oysa ki kosmosun her geçen gün daha çok elde edilen bilgisi ile hayretimiz artarken belli teorilere göre bu muhteşem dizayna anlam yüklemek kanımca oldukça eksik bir anlatım.
Hep söylediğim gibi insanlık bildiklerini toplasa henüz bilmediği ya da onca bilimsel gelişmeye rağmen bilemeyeceği daha çok anlam barındırıyor evren.Buna içindeki her tür canlı ya da cansız varlık da dahil.
1940'lara kadar olan klasik bilim anlayışı ile ''bilim evrende bilinmedik hiçbir şey bırakmayacak '' söylemi günümüz bilim arenasında bile artık kabul görmüyor.Heisenberg'nin dediği gibi artık bilimde bile yanılma payı ve olasılık mevcutken oluşumu teorilere bağlamak sadece meta düzeyinde bir indirgemedir.

Kısa ve öz teorisiz bir hakikatle Allah'ın eseridir her yaratılış.

Evrim teorisini maymundan geldiğimizi söylerek mi ifade ediyorsunuz?

YARADILIŞ .. Bu arada evrim de yaradılıştır ..

yaratılış varlığımızı açıklar ama birsürü soru işaret bırakır, ilkeldir, kanıtlanamaz ve paradoks içerir.

oysaki evrim etkileyicidir, yaratılışa kıyasla sıradaşıdır, inanılmaz gibi durur ama incelendiğinde akla en yatkın açıklama olduğu görülür.

biz maymundan geldik, maymunu da allah yarattı.
konu kilit arkadaşlar

gördüğüm kadarıyla genç Jedi’lar rahatsız. kimsenin inancımızla dalga geçmeye hakkı yok: insanoğlu yeryüzüne, Naboo gezegenine bağlı muz yüklü bir ticaret gemisinden savrulan bi tane muzun içinde geldi. maymun felan diyerek kimi korkutmaya,sindirmeye çalışıyorsunuz? bi yönetici konuyu acil olarak kilitleyebilir mi?

konu açıklaması kahvede falanmı ettiniz.bukadar yüzeysel demi.Aynı kahvede cevap bulursunuz eminim ben yahu

ikiside değil yaşadıklarımız rüya hepimiz simülasyondayızzzz .s.s.s

Yaradilis diyorum.

Evrim icinse sunu diyorum maymundan geldigimizi savunan varsa eger. Bizim maymundan bu hale gelmemiz ne kadar vakit almissa ve bilim suan ne kadar ilerlemisse gelexekte neye donusucez ?

Geri