Yaraya bile işemeyen insan

• Kullanıcı Eru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 52 gün önce görüldü
Biraz komik gelebilir :D İdrar sterildir. Sağlıklı bir insanın idrarı yarayı temizler. Yani yarayı suyla yıkarsanız mikrop kapabilir. Çok çaresiz durumlarda yara temizlemek için yapılabilir. Neyse, sonuçta atıktır ve kimsenin işine yaramaz. Bazı insanlar, tıpkı bitini vermeyen insanlar gibi, yeni yaralanan birinin yarasına o atığını bile vermeyecek kadar kötüdür. Menfaat olmadan, yaraya bile işemezler...

Benzer olarak; kargaya bokun ilaç demişler, gitmiş denizin ortasına sıçmış.

Böylesinden kosarak uzaklasmak gerek

Yarası olan varsa demesi yeter her daim işeriz..

Çok var bu tip insan.
Ve ben nefret ediyorum bunlardan.hemde çoook.

2.5 yaşındaki yegenim bile teyje eeeeğh pis dedigi bir duruma olgun insanlarin vermemesi gayet normal bu dunya menfaat dünyası =)

Bunu gerçek sanıp ilkyardım şeklinde uygulayan varmış :D

İdrar sadece mesanede sterildir :p

Icelebilirde diyen var. Merak ettim dogrulugunu.
Buda yanlis bilinen sehir efsanelerindenmi

Ben merkezci anlayışı ile kendinden öte duyarlılık geliştirememiş ya da menfaatinden öte edimde bulunmayan, özverisiz olan.

sisyasal islamcilardir bunlar. maddi bir cikarlari olmadikca degil yarali parmak, cok sevdikleri(!) allah'in selamini vermezler size.

bkz: malum kesim ve partisi

Proteinler, lipitler, glüsitler ve steroyit alkaloyitler gibi özel moleküller içerir. Bunu da ilaç olarak görmek şaşırtıcı değil ki.
Ama idrarı steril ya da antiseptik bir madde olarak görmeyin sonuçta "bakteri" içeren şeyden fayda beklememek lazım dimi.

Başlıkta hata var. normalde sağa sola işemek doğalmış yaraya işmek ise gereklilikmiş de "ulan hadi sağa sola işemiyosun bari yaraya işe" Gibi bir anlamı olmuş.
Doğrusu; yaralı parmağa işemeyen insandır.
Bu da şu demektir; zaten bu çiş heba olacak bari yaraya işe de bi faydan dokunsun. Çişini bile esirgeyen insandan uzak duracaksın.

Bildigimiz cis yani?

insan vucudunda steril olan bir bolge yoktur. Beyinde bile bakterilerin yasadigi kanitlandi steril olduguna dair iddialar curutuldu. idrar da steril degildir. saglikli idrar icin gerekli tetkikler yapilmalidir. ben saglikliyim cengaverligini yemez bu isler.
bir yeriniz kaniyorsa temiz su yok ise birakin kanasin boylesi daha saglikli.

Proteinler, lipitler, glüsitler ve steroyit alkaloyitler gibi özel moleküller içerir. Bunu da ilaç olarak görmek şaşırtıcı değil ki.
Ama idrarı steril ya da antiseptik bir madde olarak görmeyin sonuçta "bakteri" içeren şeyden fayda beklememek lazım dimi.

Doctor musun(uz)?

Geri