Yaptığım Gözleme lerim Üzerine Vecizelerim

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
8,5 yaşından itibaren çalışan bir kiş i olarak Neandertalist gözlemelerim sonucunda ortaya çıkan vecizelerimi bu sayfada toplamak istedim.

Sizinde çeşitli vecizeleriniz varsa pek tabii buraya fıcıttırabilirsiniz.

*-_-*

14 hafta boyunca çeşitli patisserielerde çalıştıktan sonra gözlemelerim üzerine yazdığım bir vecizemi Sn. Efes Kutu 1 Lt. ebatlı Bey i tüketirken siznernen paylaşmak isterim.

"Dereotu denilen arkadaşlar çeşitli hamur işlerinde kullanılırlar fekat kendileri asla derelerden toplanan bir ot değillerdir."

-Mastor.

9 ay boyunca çalıştığım çeşitli pideci dükkanlarında yaptığım gözlemelerim üzerine yazdığım bir vecizemi Sn. Efes Extra Kutu 1 Lt. Bey i içerken siznernen paylaşmak isterim.

"Kır pidesi, pideci dükkanlarının olmazsa olmazıdır ama kırlarda asla pideci dükkanına rastlayamazsınız."

-Mastor.

Gozleme mi

Hani nerde kiymali olsun benimki lutfen (:

Kankiler kozmopolit kişiliğimin dışa vuruşsalığımı kıskanmayınız.

94 gün çalıştığım Tarantula Eğitim ve Yetiştirme Yurdun'daki gözlemelerim üzerine yazdığım vecizemi Sn. Varım Bey adlı biramı içerken sinnernen paylaşmak isterim.

"Tarantulalar birleşip sermayede bizim de sözümüz olacak deseler sektörleri inşaat, firma adları da 'Taran Tuğla' olurdu."

-Mastor​

Tarantula’yı yeni fark ediyorum. Yetiştirme’yi yerleştirme diye okudum. Endonezya’da geceleri serin oluyo, diyolar.

Geri