Yapılan İlk Spordan Sonra Kilo Kontrolü

• Kullanıcı LâL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4342 gün önce görüldü
# Birkaç adım yürüdükten veya biraz terledikten sonra kilo verilebileceği ümidiyle uygulanan eylem...
# Kısa bir zamanda kilo verileyemeceğinin unutulması ve ardından müthiş hayal kırıklığı...

5 aydan sonra baktım ve kilo aldığımı gördüm çok sevindim:D

spor yapmaya vaktim olmadı hiç ,yürürüm ama eve gelincede bi acıkırım kii süper bi ziyafet sonrası kilo aklıma bile gelmez :zuha:
hatta bi anımı anlatim size (benim için rezillik ama gülün hadi )

geçen sene sevdiğim bi ablamla yürüyüş yapma kararı aldık her sabah ,yaz ayı tabi sıcak bi yandan günler uzun,neyse başladık ilk gün biz yürüyüşe :D güya kahvaltı yapmadık.:cici: neyse öle bi acıktık ki ikimizde eve yakınlaşınca ben dayanamadım dedim ki abla ben fırından hamur alsam sen çay yapsan kızartsak hamuru ,içsek şu güzel çayı :zuha::zuha: oda benden açmış olur dedi:haha: iki ekmek hamuru aldık bi demlikte çay :gtr: bizim yürüyüş yalan oldu :zuha: odur budur tempolu yürüyüşe uzağım :dyg:

spor yapmaya vaktim olmadı hiç ,yürürüm ama eve gelincede bi acıkırım kii süper bi ziyafet sonrası kilo aklıma bile gelmez :zuha:
hatta bi anımı anlatim size (benim için rezillik ama gülün hadi )

geçen sene sevdiğim bi ablamla yürüyüş yapma kararı aldık her sabah ,yaz ayı tabi sıcak bi yandan günler uzun,neyse başladık ilk gün biz yürüyüşe :D güya kahvaltı yapmadık.:cici: neyse öle bi acıktık ki ikimizde eve yakınlaşınca ben dayanamadım dedim ki abla ben fırından hamur alsam sen çay yapsan kızartsak hamuru ,içsek şu güzel çayı :zuha::zuha: oda benden açmış olur dedi:haha: iki ekmek hamuru aldık bi demlikte çay :gtr: bizim yürüyüş yalan oldu :zuha: odur budur tempolu yürüyüşe uzağım :dyg:

benimde öyle bi anim var.
bizde arkadaslarla haftada bi kez yuzmeye karar verdik, cok kararliyiz yuzucez zayiflicaz :D yuzme havuzu ama tam mc donaldsin dibine. dusun o kdr kalori yakiosun yoruluosun, bizde ayni öyle yapioduk o kdr yorulurdukki yuzmeden, yuzme cikisi mc donaldsa hamburgerlere patates kizartmalarina saldirirdik :zuha:

ben zaten kilo versem kötü bişe olurum :zuha: yanımdaki ablam istedi diye yoksa kilo verecek durumum olmadı hiç :D hatta şimdi almaya çalışıyorum şöle bii 4,5 kilo fena olmazdı :(

kilo almaya calisan insanlara gicik olmusumdur hep :hih: :D

kilo vermeye çok istekli insanların kiloyu bir günde almış gibi bir anda verme beklentisinin meyvesi :p

Geri