kült ablası
Altın Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
meloçum öncelikle tşk ederim. ben aslında dibine de koymuştum o saplanmış gibi duran yüzeye çıktı.....su böreğiyle benim emek dolu pudingimi kıyaslamayı hakaret sayarım.....marifetli eller yeni dönem şampiyonu belli oldu umarım karşına su böreği gelir de ikinci şok dalgası yaşanır... muzun biri pudinge saplanmış biraz hilal hanım size puanım bu hafta 9.8'den 10.
inanıyorum kendime....arif senin çaban da en az muzlar kadar simetrik şekilde ilerliyor... hiç üzülme devam...
ohh biraz şo tarafıma öv. xdilmek ilmek işledi resmen... lezzeti bakarken bile anlaşılabiliyo ne diyebiliriz ki? pudingin olayım çırp beni zjçjjzjzj neyse ciddiyetimden çıkmıyorum.
sen harikasın.... şeflerin en mastırı, evimizin en hamaratı. eline koluna sağlık yabma bi daha böyle şeyler <3
fotile de görelim cuditcim. bakalım ne kadar iddialızın.....Makarna ve Kızartmada yarışalım çok pis iddalıyım hamaratlılıque
ellerimle yedirmek isterim:33Eline sağlık aşkosuu. Çokzel olmuştu<33
meslek sırrı kitai, lütfen sorma açıklayamamPoşeti nasıl açıyoduk hilo
Ekli dosyayı görüntüle 19280
Nazara inanıyorum........fotile de görelim cuditcim. bakalım ne kadar iddialızın.....