yapamam demeyin, sadece inanın!

Konu sahibi son olarak 11 gün önce görüldü
vanilyalı puding. evet muzları dilimlemek olsun, poşetinden sütün içine döküp karıştırmak olsun.. kolay olmadı. on beş dakika uğraştım emek var. kimse bizim hamaratlığımızı sorgulamasın.....

marifetli eller yeni dönem şampiyonu belli oldu umarım karşına su böreği gelir de ikinci şok dalgası yaşanır... muzun biri pudinge saplanmış biraz hilal hanım size puanım bu hafta 9.8'den 10.

ilmek ilmek işledi resmen... lezzeti bakarken bile anlaşılabiliyo ne diyebiliriz ki? pudingin olayım çırp beni zjçjjzjzj neyse ciddiyetimden çıkmıyorum.
sen harikasın.... şeflerin en mastırı, evimizin en hamaratı. eline koluna sağlık yabma bi daha böyle şeyler <3

Gördüğüm en iyi puding olabilir... özellikle muzun simetrik yerleşimi... kesinlikle albenisi var.
Bir sonraki yemek yarışmasında oyum belli.

Melo'nun tatlısı < Hilal'in tatlısı.... üzgünüm Melo...

arif senin çaban da en az muzlar kadar simetrik şekilde ilerliyor... hiç üzülme devam...

marifetli eller yeni dönem şampiyonu belli oldu umarım karşına su böreği gelir de ikinci şok dalgası yaşanır... muzun biri pudinge saplanmış biraz hilal hanım size puanım bu hafta 9.8'den 10.
meloçum öncelikle tşk ederim. ben aslında dibine de koymuştum o saplanmış gibi duran yüzeye çıktı.....su böreğiyle benim emek dolu pudingimi kıyaslamayı hakaret sayarım.....

ilmek ilmek işledi resmen... lezzeti bakarken bile anlaşılabiliyo ne diyebiliriz ki? pudingin olayım çırp beni zjçjjzjzj neyse ciddiyetimden çıkmıyorum.
sen harikasın.... şeflerin en mastırı, evimizin en hamaratı. eline koluna sağlık yabma bi daha böyle şeyler <3
ohh biraz şo tarafıma öv. xd
bi yirmi sene falan yapmam herhalde.....

vanilyalı puding. evet muzları dilimlemek olsun, poşetinden sütün içine döküp karıştırmak olsun.. kolay olmadı. on beş dakika uğraştım emek var. kimse bizim hamaratlığımızı sorgulamasın.....

Makarna ve Kızartmada yarışalım çok pis iddalıyım hamaratlılıque

Geri