Yanığa ne iyi gelir ?

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
geçmiş olsun acile git orada krem sürüp pansuman yaparlar.

Onurcan çok geçmiş olsun, bir zamanlar kazan patladı ve benim elim ve yüzüm yanmıştı. Acile gittim doktor diş macunu sürmek istedi ben de sürdürmedim. Bir eczacı tanıdık vardı iki merhemi birleştirdi ve turuncu bir renk çıktı sürdükten 5 dakika sonra acıyı kesti. Deneyimli eczacı tanıdık varsa onlar iyi bilirler yanığı.

SILVERDIN-40-G-KREM-300x300.png

Bu konu örnek teşkil etsin diye açıldı değil mi? Doktora gitmek yerine foruma koşmadın yani? Lütfen.

Üstad zaten üstüne bir gün geçmiş.
Ama tedbiren belirteyim. Bir sağlık kurumuna uzak ve gitme imkanın yok ise sürekli bu tür vakıalar için

Silverdin krm veya Furacin pomad
Anestol pomad

İşyerinde bulundurun. Yara yada yanıklarda ani müdahale için karıştırıp sür. Hem ağrıyı lokal anestezi yöntemiyle keser hem hızlı iyileşmedini sağlar hemde sağlık kurumuna ulaşana dek mikrop kapmasını yada enfeksiyonu önler...

Gitmeye erinirsen bunu yap yada Rif ampul kullan...

Geçmiş olsun tekrardan...

Bilgi - İnanç - Eylem

yaaavv off konuşmayım diyom zorla konuşturuyonuz haaaa

kız arkadaşıyla problemi olan foruma konu açıyo, şu nasıl olur, bu nasıl olur diyen foruma konu açıyo
biraz sosyalleşin lan, dışarıda size benzeyen bir topluluk var insanlar diye; biraz karışın onlara
ne nedir? nasıl olur? onlar daha iyi biliyo hadi öpüyorum, handan teyzegilciklere selamcımlar. muck

yaaavv off konuşmayım diyom zorla konuşturuyonuz haaaa

kız arkadaşıyla problemi olan foruma konu açıyo, şu nasıl olur, bu nasıl olur diyen foruma konu açıyo
biraz sosyalleşin lan, dışarıda size benzeyen bir topluluk var insanlar diye; biraz karışın onlara
ne nedir? nasıl olur? onlar daha iyi biliyo hadi öpüyorum, handan teyzegilciklere selamcımlar. muck
On numara tahlil...
Öpüldün başgan...

Bilgi - İnanç - Eylem

Geri