Yandaş Kanal İzlersen.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
766GWP.jpg
[/url][/IMG] akpnin propaganda kanalları a haber ,kanal 24,tgrt,TRT ,star,ATV bir ay izlesin 20 iq verirsiniz

Bu kanalları izleyen herkesi koyun olarak görmek saçma olur, herkesi aynı kefeye koymak anlamsız, genellemeye lüzum yok.

Herkes için olmaz zaten teker teker isim verecek halimiz yok adamlar 24 saat savaş çığırtkanlığı yalan haber iktidar fetvası veriyor bende izliyorum ama akparti ve padişahı görünce değiştiriyorum tiksinti geliyor artık

Konuyu acan üyenin sorunları var sanırım ki milyonlarca kişinin izledigi bu kanalları gectim o izliyicilere dil uzatıyor acısam mı bu üyeye kızsammı anlayamadım düşünceleri cok garip.

bu ülkeye koyun kadar
faydanız olsa yeter

Basın organlarının meslek ilkelerini tamamen yitirip bağımsız olmaları gereken bir ortamda ücretli sempatizan olarak çalıştığı gerçeği artık çarpıcı değil .
Olağan bilindik bir durum bu satilmislik..
Meslek etigine sahip çıkan helal lokma kazanayım boğazımdan haram geçmesin diyen meslek sayısı bir elin parmaklarını geçmez ..
O güzelim Anadolu insanını yitirdik
Köylerde ovalarda tek tük kalan büyüklerimin ellerinden öperim ama bugünün nesli menfaatleri uğruna yaşıyor
Onuru şerefi umursayan yok

Ekliyeyim
Bu yozlasmayi rahatsiz edici bulmak, bu yönde paylaşımları irdelemek yerine böyle bir paylaşım sahibi rahatsız yada ise yaramaz bulmak son dönem yozlasmisligininbir parçası değil
Öteden beri böyleyiz
Düşüncelerimizi kendimiz olusturmayiz hazirina burunuruz

Geri