Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu değil de Laguna beach i MTV de izlediğimi hatırlıyorum bir de sweet sixteen partileri yaparlardı :d onları da izliyordum
ya evetevetevetevet hahaha. bu sweet sixteen partilerindeki zengin ve simarik cocuklar, sinir krizleri. guzeldi o program :d hatta baska bir program daha yapilmisti. sweet sixteen programina katilan bazi kisiler katilmisti. onlara istinaden bu program yapilmisti zaten. afrika'da, hic alisik olmadiklari durum ve ortamda yasamalari gerekiyordu 1 ayligina falan.Bu değil de Laguna beach i MTV de izlediğimi hatırlıyorum bir de sweet sixteen partileri yaparlardı :d onları da izliyordum
Hepsi deliydi onların ayrı ayrı :dya evetevetevetevet hahaha. bu sweet sixteen partilerindeki zengin ve simarik cocuklar, sinir krizleri. guzeldi o program :d hatta baska bir program daha yapilmisti. sweet sixteen programina katilan bazi kisiler katilmisti. onlara istinaden bu program yapilmisti zaten. afrika'da, hic alisik olmadiklari durum ve ortamda yasamalari gerekiyordu 1 ayligina falan.