Yalnızca boomer`lar hatırlar.

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
maşallah feyzalucious'da her şeyi hatırlıyor, ben böyle boomer gormedim

boomer'lar, hatirliyor musunuz? gerci bu eski adeti hala surduruyorlar yuzme kursunda.
sira bana geldiginde heyecandan geberirdim hep:

orn:
1656264625107.png

1656264707777.png

Bu değil de Laguna beach i MTV de izlediğimi hatırlıyorum bir de sweet sixteen partileri yaparlardı :d onları da izliyordum
ya evetevetevetevet hahaha. bu sweet sixteen partilerindeki zengin ve simarik cocuklar, sinir krizleri. guzeldi o program :d hatta baska bir program daha yapilmisti. sweet sixteen programina katilan bazi kisiler katilmisti. onlara istinaden bu program yapilmisti zaten. afrika'da, hic alisik olmadiklari durum ve ortamda yasamalari gerekiyordu 1 ayligina falan.

ya evetevetevetevet hahaha. bu sweet sixteen partilerindeki zengin ve simarik cocuklar, sinir krizleri. guzeldi o program :d hatta baska bir program daha yapilmisti. sweet sixteen programina katilan bazi kisiler katilmisti. onlara istinaden bu program yapilmisti zaten. afrika'da, hic alisik olmadiklari durum ve ortamda yasamalari gerekiyordu 1 ayligina falan.
Hepsi deliydi onların ayrı ayrı :d

paris hilton ve nicole richie'nin the simple life programini hatirlayanlar?

ve tabi ki paris hilton'un bu sarkisi:

afacan dennis'in cd'leri duruyor, kıyıp atamadım.

badass boomerlar hatirlar bunu :d
jwoww ve snooki'nin bff'ligi basladigi an:
snooki barda bir erkek tarafindan yumruk yer ve jwoww ilk kez o sevmedigi ve isinamadigi snooki'ye karsi olumlu hissetmeye baslar. en buyuk asklar nefretle baslar gibi bir olay. o gunden bu yana hala bff bu kizlar

yil:2009, ama sanki 2002 zamanlari gibi geliyor bana

Geri