Yalnızca boomer`lar hatırlar.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
maşallah feyzalucious'da her şeyi hatırlıyor, ben böyle boomer gormedim

boomer'lar, hatirliyor musunuz? gerci bu eski adeti hala surduruyorlar yuzme kursunda.
sira bana geldiginde heyecandan geberirdim hep:

orn:
1656264625107.png

1656264707777.png

Bu değil de Laguna beach i MTV de izlediğimi hatırlıyorum bir de sweet sixteen partileri yaparlardı :d onları da izliyordum
ya evetevetevetevet hahaha. bu sweet sixteen partilerindeki zengin ve simarik cocuklar, sinir krizleri. guzeldi o program :d hatta baska bir program daha yapilmisti. sweet sixteen programina katilan bazi kisiler katilmisti. onlara istinaden bu program yapilmisti zaten. afrika'da, hic alisik olmadiklari durum ve ortamda yasamalari gerekiyordu 1 ayligina falan.

ya evetevetevetevet hahaha. bu sweet sixteen partilerindeki zengin ve simarik cocuklar, sinir krizleri. guzeldi o program :d hatta baska bir program daha yapilmisti. sweet sixteen programina katilan bazi kisiler katilmisti. onlara istinaden bu program yapilmisti zaten. afrika'da, hic alisik olmadiklari durum ve ortamda yasamalari gerekiyordu 1 ayligina falan.
Hepsi deliydi onların ayrı ayrı :d

paris hilton ve nicole richie'nin the simple life programini hatirlayanlar?

ve tabi ki paris hilton'un bu sarkisi:

afacan dennis'in cd'leri duruyor, kıyıp atamadım.

badass boomerlar hatirlar bunu :d
jwoww ve snooki'nin bff'ligi basladigi an:
snooki barda bir erkek tarafindan yumruk yer ve jwoww ilk kez o sevmedigi ve isinamadigi snooki'ye karsi olumlu hissetmeye baslar. en buyuk asklar nefretle baslar gibi bir olay. o gunden bu yana hala bff bu kizlar

yil:2009, ama sanki 2002 zamanlari gibi geliyor bana

Geri